(HABER: ASLI AKIŞ)- Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, HÜDA PAR Sözcüsü, Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’nın “Şeyh Sait bir İslam kahramandır…Şeyh Said'in asaletinin zekatı bütün milletvekillerine yeter” ifadelerine tepki göstererek açıklama üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye gönderme yaptı.

Sosyal medya hesabından “Şeyh Sait hakkında ne düşünüyorsun?” şeklinde kendisine yorumlar yapıldığını ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, HÜDA PAR Sözcüsü, Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve “Şeyh Sait görseli alıntılayarak ağır konuştu.

“VATAN HAİNİDİR”

Özcan; “Kaç gündür tweetlerimin altına Şeyh Said hakkında ne düşünüyorsun? şeklinde anlamsız yorumlar yazılıyor. Şeyh Sait, Cumhuriyete başkaldırmış bir haindir. Çıkarttığı ayaklanma sonucunda Musul ve Kerkük’ün, Türkiye Cumhuriyeti topraklarına katılmasını engellemiş bir vatan hainidir. NOKTA!!!” ifadelerine yer verdi.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN ORTAĞIDIR! YAZIKLAR OLSUN”

Başkan Özcan, HÜDA-PAR sözcüsünün açıklamaları üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’ye de yüklenerek; “Ayrıca AKP’ nin ortağı HÜDA-PAR sözcüsünün açıklamalarını Sn Erdoğan ve Sn Bahçeli’ye sorsanız daha isabetli olur. Sonuçta HÜDA-PAR benim veya emmi oğlumun ortağı değil, Cumhur İttifakı’nın ortağıdır! Yazıklar olsun!” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE