Bolu Turgut Özal Anadolu Lisesinin tüm öğrencileri TEMA Gönüllüsü olarak, törenle gönüllü kartlarını ve rozetlerini aldı.

Haber: Oğuzhan Eke

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA), TEMA Gönüllüleri aracılığıyla Türkiye genelinde daha fazla çalışma gerçekleştirmeye hedefliyor. TEMA Gönüllüsü olan vatandaşlar, vakfın faaliyetlerine maddi destekte bulunabiliyor.

Bolu Turgut Özal Anadolu Lisesi öğrencileri de bu TEMA’nın bu çalışmasına destek olmak için kolları sıvadı. Okulun tüm öğrencileri başvurularını yaparak, TEMA Gönüllüsü oldu.

Gönüllü olan öğrenciler, Tema Vakfı Bolu İl Temsilcisi Selma Demirel ve Okul müdürü Dr. Yücel Yüksel’in katılımıyla gerçekleştirilen törenle, Tema gönüllü kartlarını ve üye rozetlerini teslim aldı.

Ayrıca okulun tüm sınıflarına “Bu sınıfın tüm öğrencileri TEMA üyesidir” tabelası ve okul girişine de ‘Bu okulun tüm öğrencileri TEMA üyesidir” tabelası asıldı.

Yapılan törende TEMA Vakfı Bolu İl Temsilcisi Selma Demirel öğrencilere doğa konusundaki hassasiyetleri için teşekkür ederek, çevrelerindeki kişilerin de gönüllü olabilmesi için il temsilciliği ile iletişime geçebileceklerini söyledi.

Okul müdürü Dr. Yücel Yüksel de öğrencilere teşekkür ederek, TEMA ile işbirliği içerisinde ilerleyen günlerde ortak faaliyetlerde bulunacakları ve Turgut Özal Anadolu Lisesi adına bir hatıra ormanı oluşturacakları müjdesini verdi.

Editör: TE Bilisim