(HABER: ASLI AKIŞ)- Zafer Partisi Bolu Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Efe Kürşad Leylekoğlu istifa ederek, Bolu Ülkü Ocakları yönetimine Ocak Başkanı Cihan Özkalem’in takdirleriyle atandı. Leylekoğlu; “Beraber güzel işlere imza atacağımıza inancım tam. Var olsun ülkü ocakları” mesajı verdi.

Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem’in oluruyla Ülkü Ocaklarına İl yöneticisi olarak Efe Kürşad Leylekoğlu atandı. Leylekoğlu, ilk olarak Ocak Başkanı Cihan Özkalem’e ziyarette bulundu.

 “ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ”

Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, yapılan atamayla ilgili değerlendirmede bulunarak; “Toplumların geleceğe sağlam adımlarla ilerlemesinin temelinde gençlik vardır. Gençliğin ise milli ülküler edinmesi, milli ve manevi değerleri her şeyin üstünde tutması toplumun ve devletin geleceğini garantiye almasını sağlar. Gençliğin milli ülküler edinmesi, toplumsal değerlere önem vermesi ve mensubiyet şuuru taşımaları için kurulan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’da üzerine düşen sorumluluğun farkındadır. Bu sorumluluk bağlamında gece gündüz çalışmaktayız ve gençliğin hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

“BOLU GENÇLİĞİNE HİZMET ETMEKTEYİZ”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının Bolu gençliğine hizmet ettiğine dikkat çeken Özkalem; “Güçlü bir teşkilatın ilk şartı ise güçlü bir yönetimden oluşmaktadır. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bolu İl Başkanlığı olarak her daim dinamik, genç ve liyakat sahibi dava arkadaşlarımızla Bolu gençliğine hizmet etmekteyiz. İl yönetimimiz de sürekli büyümekte ve güçlenmektedir. Güçlü teşkilatımıza daha da güç katmak adına il yönetimimize kıymetli kardeşim, dava arkadaşım Efe Kürşat Leylekoğlu atanmıştır. Kendisine başarılar diliyor, Allah utandırmasın diyorum.” İfadelerine yer verdi.

“VAR OLSUN ÜLKÜ OCAKLARI”

İl Ocak yönetimine atanan Efe Kürşat Leylekoğlu, sorumluluğun arttığının farkında olduğunu belirterek; “Ülkü Ocaklarına bir nefer olmak bizler için gurur ve şeref vericidir. Peygamber ocağı olarak gördüğümüz ülkü ocaklarına il yöneticisi olarak atanmak, üzerimizdeki sorumluluğu daha da arttırmıştır. Beni bu göreve layık gören Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem beyefendiye teşekkür ediyorum. Değerli yönetimiyle beraber güzel işlere imza atacağımıza inancım tam. Var olsun ülkü ocakları.” Açıklamasında bulundu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ