Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı Asena Birimi tarafından hazırlanan “Vatana Adanmış Hayatlar” konulu panel, Polis Özel Harekat Şehidi Gülşah Güler’in annesi Emine Güler, babası Hüseyin Güler ve Polis Özel Harekat Şehidi Cennet Yiğit’in annesi Huriye Yiğit ve babası Yahya Kemal Yiğit katılımıyla gerçekleştirildi.

Panele; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, Türk Yurdu Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Dündar Yener ve Topluluk Başkanı Nur Erarslan, Şehitler ve Gaziler Derneği Yönetim Federasyonundan Serdar Demirbaş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sonrasında topluluk üyelerinden Zehra Tabak ve Fatma Küpeli “Şehit Anası” adlı şiiri okudu. Moderatör Dilek Söbütay’ın eşliğinde şehit ailelerinden şehit Gülşah Güler ve Cennet Yiğit hakkında anılar paylaşıldı ve izleyiciler şehitlerle ilgili sorular soruldu.

Panelde konuşma yapan şehit aileleri evlatlarının yaşam hikayelerini ve şehit olmadan önce yaşadıkları anıları üniversite öğrencilerine anlatarak ardından gelen soruları cevapladılar.

Panele gösterilen yoğun ilgi sonrası Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, Şehit ailelerine teşekkür konuşması yaparak, her bir Türk evladının kendi evlatları olduğunu ve her an yanlarında olacaklarını bir ölüp bin dirileceklerini söyledi.

Özkalem, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Umay Dernek Başkanı Dündar Yener, Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sos. Yard. Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Demirbaş, MHP Bolu İl Yöneticileri Semih Akın ve Erbay Tuncel, BAİBÜ Hocalarına, katılım sağlayan misafirlere ve programda emeği geçen ülkücü teşkilatlara teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim