Bolu Valisi Ahmet Ümit ve eşi Şengül Ümit Hanımefendi, çocuk evlerinde kalan çocuklarımızla iftarda buluştu.

İftar Programına Bolu Valisi Ahmet Ümit ile Eşi Şengül Ümit Hanımefendi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Cemal Keskin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdür V. Seçkin Özgen, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli ve devletimizin himayelerindeki çocuklar katıldı. Kur’an-ı Kerim Tilavetinin yapıldığı iftar programında akşam ezanının okunması ile beraber oruçlar açıldı.

İFTARDA SAMİMİ ANLAR YAŞANDI

Valilik koordinasyonunda; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen iftarda samimi anlar yaşandı. İftar öncesi ve sonrası çocuklarla tek tek ilgilenen ve çeşitli hediyeler veren Bolu Valisi Ahmet Ümit ve Eşi Şengül Ümit, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.

“DEVLETİMİZİN ŞEFKÂT ELİ HER ZAMAN ÜZERİNİZDE"

Çocuklarla sohbet eden Bolu Valisi Ahmet Ümit," Sevgili çocuklar; sizler, bulunduğu her yerde huzur, bereket ve mutluluk vesilesi olan kıymetli evlatlarımız ve emanetlerimizsiniz. Her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu devletimizin şefkât elinin üzerinizde olduğunu da hiçbir zaman aklınızdan ve gönlünüzden çıkarmayın. Sizin güzel yüzlerinizde ve gözlerinizde gülümsemelere vesile olabilmek, devletine, milletine ve tüm insanlığa hayırlı bireyler olarak yetişmenizi sağlamak bizim asli vazifemizdir. Sizinle birlikte aynı sofrada sadece ekmeğimizi değil, yüreğimizi ve sevgimizi paylaşmaktan onur ve gurur duyuyorum. Sizlere huzurlu ve sağlıklı ömürler ve başarılar diliyor, hepinizi hürmetle ve muhabbetle selamlıyor, alınlarınızdan öpüyorum." dedi.

Düzenlenen Program Bolu Valisi Ahmet Ümit ve Şengül Ümit Hanımefendinin çocuklarla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle hazırlanan pastayı kesmeleri ve hatıra fotoğrafları çekilmeleriyle sona erdi.

Editör: TE Bilisim