(HABER: YASİN CELAL TORUN)- 31 Mart seçimlerinde Faruk Bayrakdar’ı Bolu Belediye Başkan Adayı gösteren Yeniden Refah Partisi’nin merakla beklenen Bolu Belediye Meclis Üyesi Adayları belli oldu. Genel Merkezden bir isim de listelerde yer aldı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisi seçimi için aday belirleme çalışmaları sona erdi.

Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkanlığı, ilçe başkanlıkları, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyelikleri seçimlerine ait aday listelerini ilçe seçim kurullarına teslim etti.

Listede dikkat çeken isimler de yer aldı. Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Sekreteri İsmailcan Kaya, İl Teşkilat Başkanı Sadık Avcı, Merkez İlçe Başkanı Feytullah Yörük, Bolu’nun sevilen esnaflarından Ekrem Emen, UTEF Bolu İl Temsilcisi Satılmış Akman, Mimar Furkan Emre Baskın, Mühendis Caner Yaman listede dikkatleri çekti.

Faruk Bayrakdar’ı 31 Mart seçimleri için Belediye Başkan Adayı gösteren Yeniden Refah Partisi’nde Bolu Belediye Meclis Üyesi adayları da şu isimlerden oluşuyor:

KONTENJAN ADAYLARI

1.      Hakkı Karabostan

2.      Bahadır Kurt

3.      Orhan Demirtaş

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

1.      Sadık Avcı

2.      Adem Soner

3.      Ekrem Emen

4.      İsmailcan Kaya

5.      Feytullah Yörük

6.      Furkan Emre Baskın

7.      Caner Yaman

8.      Satılmış Akman

9.      Emine Çalışkan

10.  Merve Damar

11.  Yüksel Özdemir

12.  Gökhan Ayvaz

13.  Yasin Enes Yüksekel

14.  Bayram Yiğit

15.  Yavuz Selim Ak

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ