Yeniden Refah Partisi Bolu Milletvekili Adayı Sadettin Baskın ve İl Teşkilatı Göynük’te seçim çalışmaları gerçekleştirdi. Göynüklülere; doğalgazın getirilmesi, inanç turizminin geliştirilmesi ve ağaç sanayisinin kurulması gibi projelerinden bahseden Milletvekili Adayı Baskın, Göynük halkı tarafından ilgiyle karşılandı.

Haber: Nilay Çelik

Seçimden önce de çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Bolu Teşkilatı, seçime sayılı günler kala da çalışmalarını sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Sadettin Baskın ve Bolu İl Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında Göynük halkıyla bir araya geldi.

Yeniden Refah’lı heyet esnaf ve halk buluşmasının ardından Bolu’nun önde gelen gıda şirketlerinden Erpiliç'in firma sahibi Ali Ercek’i ziyaret etti.

“GÖYNÜK’TEKİ EKSİKLERİ TESPİT ETTİK”

Gün boyu süren programın ardından açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Bolu Milletvekili Adayı Sadettin Baskın, “Bugün Göynük'te halk ziyareti, esnaf ziyareti ve pazar ziyareti yaptık. Göynük halkının dertlerini dinledik. Göynük’teki eksikleri tespit ettik. Öncelikle Göynük yolumuz maalesef bir facia. Acilen yapılması gerekiyor. Halkın çok büyük bir kısmı doğalgaz gelmesini, en azından bir an önce gelmesini ve gelecek tarihin verilmesini bekliyor. Doğalgazın Göynük’e ulaşması için gerekli çalışmalarının yapılması lazım” şeklinde konuştu.

“GÖYNÜK HALKINA PROJELERİMİZİ ANLATTIK ÇOK MEMNUN OLDULAR”

Baskın, Göynük halkının ekonomi seviyesine dair tespitlerini ifade ederek, “Ayrıca Göynük inanç turizminin geliştirilmesi ve gelen turistlerin birkaç gün konaklama yapması sosyal aktivitelerle gelen turistlerin Göynük’te de kalması sağlanmalı. Diğer bir husus; Göynük halkının ekonomik seviyesini yükseltilmesi için orman ürünleri ağaç sanayi kurulması tespitlerini yaptık. Bu tespitlerimizi yapılacaklar listemize ekledik. Göynük halkına projelerimizi anlattık çok memnun oldular teveccüh ile karşıladılar. Özellikle Göynük’ün kalkınmasında en büyük emeği olan Erpiliç firmasının sahibi Ali Ercek Bey ile görüşerek kendisinin hayır duasını aldık. Bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı tüm Göynük halkına ve Ali Ericek Bey'e teşekkürlerimi sunarım” dedi.