AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Millet İttifakı’nın gücünü dış güçlerden aldığını ifade ederek, “Yerel seçimlerimiz geldiği zaman konuşacağımız çok şey var. Vakti bekle, vakti var, vakti geldiğinde herkes gereken cevabı alacaktır” dedi.

Kurban Bayramı vesilesiyle AK Parti Bolu İl Başkanlığı binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Programda konuşan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı eleştirerek, 2023 seçimlerini işaret etti.

Özcan’ın daha önce bayram kutlama afişleri nedeniyle Bolu Belediyesi Eski Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı eleştirdiğini hatırlatan Aydın, “Milletvekiliyken başka, belediye başkanıyken başka siyaset yapanları Bolu halkı artık gördü ve tanıdı. 2013 yılında malum şahıs bir tweet atmış. O zamanlar yine bayram, Alaaddin Başkan billboardlara, ‘Bayramınız kutlu olsun’ mesajını astırmış. Tweet aynen böyle, ‘Değerli Bolulu esnaflarım, propaganda amaçlı bu bayram kutlamaları sizin tabela vergilerinizden karşılanıyor biliyor musunuz?’ O zaman şimdi hep beraber Bolu’ya bir çıkalım, Bolu’nun billboardlarına bir bakalım ve buradan soralım, malum şahıs acaba şimdi astırdığın bayram kutlamalarının parasını kim karşılıyor? Cebinden karşıladıysan burada, yok sen de tabela vergisi demiştin oralardan karşıladıysan sen de bunu söyle diye kendisine buradan sormak icap ediyor” dedi.

“HEPİMİZ TEŞKİLATTAN GELMİŞ İNSANLARIZ”

AK Parti içerisinde bir mevki farkının olmadığını Aktaran Aydın, “Teşkilatımızda altlık ve üstlük ilişkisi kesinlikle yoktur. Cumhurbaşkanımız muhtarlarla nasıl hemhâlsa, geçen gün belediye başkanlarımızla bir araya geldi. Vatandaşlarla da aynı şekilde... Hepimiz teşkilattan gelmiş insanlarız. Ben burada sürekli kadın kolları derken, mesafeyi kadın kollarından aldığım, o merdivenleri yürüdüğüm için biliyorum. Vekilim gençlik kolları merdivenlerinden çıktığı, o yolların ne kadar meşakkatli olduğunu bildiği için söylüyor. Bizim aramızda ne küçüklük büyüklük ne de mevki farkı kesinlikle yoktur. Biz dün burada neysek, bugün bu kürsüde oyuz. Ne yazdıysak başımızın üstünde taşımaya razıyız. Yeter ki milletin dediği olsun” ifadelerini kullandı.

“KONUŞACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR”

2023 seçimlerinde zaferi AK Parti’nin kazanacağını belirten Aydın, “2023 seçimlerinde yine elini ve sırtını dış güçlere, dış güçlerden medet uman o 6+1’lik masanın yedeklerine dayayanların değil, bu millete sırtını dayayanların zaferi olacağına canı gönülden inanıyorum. Teşkilatlarımız var olduğu sürece, beraber yol yürüdüğümüz sürece herhangi bir sıkıntı olacağını da düşünmüyorum. Yerel seçimlerimiz geldiği zaman konuşacağımız çok şey var. Tweetlerimizde şunu diyoruz, ‘Vakti bekle, vakti var, vakti geldiğinde herkes gereken cevabı alacaktır.’ Buradan bunu söylemekten de imtina etmiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim