(Haber: Oğuzhan Eke) - AK Parti Bolu Belediye Başkanı Adayı Muhammed Emin Demirkol, AK Parti’nin geçmiş dönem yöneticilerinin de katılımıyla saha çalışmalarına devam etti. Demirkol, “Bolu kazansın. Bolu kazandığında da hiç kimse kaybetmesin istiyoruz” dedi.

İzzet Baysal Caddesi’nde çalışmalarına devam eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol ve AK Parti teşkilatı kalabalık bir görüntü verdi. Saha çalışmasında Demirkol’un yanında; AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve teşkilat yöneticileri, geçmiş dönem il başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Eski Milletvekili Arzu Aydın ile parti gönüllüleri yer aldı. Ayrıca belediye meclisi ile İGM aday üyeleri de yer aldı.

Bolu’nun en kalabalık caddesinde ilerleyen AK Parti teşkilatı ellerindeki kırmızı karanfilleri vatandaşlara hediye etti. Belediye Başkan Adayı Demirkol, vatandaşla sohbet ederek projelerinden bahsetti. Kendisini de tanıtan Demirkol, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların isteğini geri çevirmedi.

“GÖNÜLLÜLERİMİZ VE TEŞKİLATIMIZLA İZZET BAYSAL CADDESİNDEYİZ”

Tam kadro sahada olduklarını belirten Demirkol, “AK Parti olarak, adaylığımızın açıklanmasından itibaren, tüm teşkilatımızla, tüm gönüllülerimizle berabere sahada çalışıyoruz aktif bir şekilde. Tabi bunun mutfak çalışması var, saha çalışması var, SKM çalışması var. Bunlar verimli bir şekilde yürüdü. Şimdi de belediye meclis üyesi adaylarımızla, il başkanımız, geçmiş dönem milletvekilimiz ve il başkanlarımızla ve geçmiş dönem teşkilatımızda görev yapan çok kıymetli mensuplarımızla beraber, gönüllülerimiz ve teşkilatımızla İzzet Baysal Caddesindeyiz” dedi.

“BOLU’MUZUN ZAFERİ OLACAK”

Kapsayıcı bir tutum sergileyen Demirkol, “Halkımızın kucaklamalarını, yoğun teveccühünü hep beraber görüyoruz. Biz 31 Mart 2024 seçimlerinde, Bolu kazansın. Bolu kazandığında da hiç kimse kaybetmesin istiyoruz. Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Bolulu hemşehrilerimizin teveccühüyle, onların basiretli yaklaşımlarıyla sandıkta tecelli edecek sonuç, Bolu’muzun zaferi olacak. Buna inanıyoruz ve teşkilatımızla beraber çok güçlü bir şekilde sahadayız. Bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE