AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantıları başlıyor. İlkinin Balıkesir’de yapılacağı bölge toplantılarının üç ayrı ilde daha yapılması planlanıyor. Balıkesir'deki toplantıya ilimizdeki AK Partili ilçe belediye başkanları da katılacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantıları gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle yapılamayan bölge toplantılarına bu yıl Balıkesir ile başlanacak. Bu toplantıda Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Uşak ve Yalova olmak üzere 21 şehirden 201 belediye başkanı Balıkesir’de bir araya gelecek.

Ayrıca bölge toplantılarına o bölgedeki AKP'li büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarının beraberinde büyükşehir meclis başkanvekilleri, il genel meclis başkanları, il başkanları, il yerel yönetimleri, kadın ve gençlik kolları başkanları da katılacak.

Balıkesir’in ardından bölge toplantılarının 15-16-17 Ekim’de Ordu’da, 22-23-24 Ekim’de Şırnak’ta ve kasım ayında da Antalya’da yapılması planlanıyor.

Editör: TE Bilisim