İstanbul Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki “Erdemliler Hareketi” Türkiye’nin 39. partisi olarak “Adalet ve Kalkınma Partisi - AK Parti” adıyla Türk siyaset tarihinde 21 yıl önce yerini aldı. 14 Ağustos 2001'de Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığına verilmişti. İşte AK Parti'nin Türkiye siyasetindeki 21 yılı…

 HABER: ASLI AKIŞ

 AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın; “Bu dava; etkiyi yetkide değil, hizmette, şefkatte, merhamette, ve hikmette görenlerin davasıdır. Bu dava; muhabbettir, sevdadır, iştiyaktır, haktır. Bu dava; aşkımızla doğdu, aşkımızla yaşayacaktır.” dedi.

“ENGELLERİ AŞACAK TEK PARTİ HİÇ ŞÜPHESİZ YİNE AK PARTİDİR”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti'nin kuruluşunun 21. yılında, tam bağımsız Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlediklerine işaret ederek; “Kıymetli hemşerilerim, ülkemiz ve milletimiz adına Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tam 21 yıl önce bugün çıktığımız bugün çıktığımız kutlu yolda bizi yalnız bırakmayıp girdiğimiz her seçimde iktidara taşıyan halkımızla birlikte hamdolsun büyük bir demokrasi ve kalkınma hamlesi gerçekleştirdik. Tam bağımsız Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlerken gerçekleştirilen tüm yatırımlar surda açılan büyük gediklerdir. Bugünde, yarında ülkemizin önündeki engelleri aşacak tek parti hiç şüphesiz yine AK Partidir. Geride bıraktığımız 21 yılda bizlere her daim güvenen, oylarıyla ve dualarıyla bu davaya sahip çıkan tüm hemşerilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ KARANLIKLARI AYDINLIĞA ÇEVİREN BİR MEŞALENİN HİKAYESİDİR”

AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, AK Parti’nin karanlıkları aydınlığa çeviren bir meşalenin hikayesi olduğuna işaret ederek; “Milletimize, ülkemize ve bayrağımıza sevdasını gecesine gündüzüne katıp çalışarak gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 21 yaşına ulaşan AK Partimiz ile Türkiye’yi hak ettiği noktaya taşımak için daha yapacak çok işimiz var. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir kalkınmayı 20 yıla sığdıran partimiz bugün her zaman çalışkan ve dinamik teşkilatlarıyla yaşı 21 olmuştur. AK Parti yorulmak bilmeden çalışan kadrolarıyla karanlıkları aydınlığa çeviren bir meşalenin hikayesidir. Memleket sevdasıyla, işimiz hizmet gücümüz millet diyerek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 14 Ağustos 2001 yılında çıktığımız kutlu yürüyüşümüz kutlu olsun” şeklinde konuştu.

“MİLLETİN PARTİSİ 21 YAŞINDA”

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde inandıkları yolda yürümeye devam edeceklerini vurgulayarak; “Milletin Partisi AK Parti 21 yaşında! Milletimizle birlikte, inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, birliğimiz daim, yolumuz aydınlık olsun…” diye konuştu.

“DURMAK YOK, YOLA DEVAM”

Tarım ve Orman Bakanlığı Eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin; “AK Parti, tabelasını aziz milletimizin astığı ve milletimizin kurduğu bir iradenin aslında gerçeğidir, yansımasıdır. Nitekim 2001 yılındaki kuruluşundan itibaren aziz milletimiz AK Parti'mizi milletin önündeki zorlukları aşmak, sıkıntıları gidermek ve geleceğe ilişkin bir umut olarak ortaya koymak adına iktidara taşıdı. Demokrasi tarihinin en başarılı siyasal partisi AK Parti, Sayın Cumhurbaşkanı'mız liderliğinde bugüne kadar girmiş olduğu bütün seçimleri birincilikle bitiren, Allah'ın izniyle önümüzdeki dönemde yapılacak 2023'te ve 2024'te yapılacak olan seçimlerde de çok güçlü bir şekilde tekrar birincilikle, büyük bir zaferle seçim alacak olan AK Parti mensubu olmaktan dolayı gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim