3 Kasım 2002’de iktidara gelen AK Parti’nin kuruluşunun 19. yılı dolayısıyla Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve Ak Parti Genel Merkez Doğu Anadolu Koordinatörü Nurettin Doğanay paylaşımda bulunarak; “3 Kasım tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, milletimiz için, Türk demokrasisi için milattır” dediler.

HABER: ASLI AKIŞ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001 yılında yola çıkan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerinden bugüne 19 yıl boyunca iktidarını sürdürerek, Türk siyasi tarihindeki yerini aldı. AK Parti, bugün iktidara gelişinin 19’uncu yılını kutluyor. Ak partili siyasilerde sosyal medya hesaplarından 3 Kasım2002’den bu yana aynı inanç ve hedefle yol yürüdüklerini belirttiler.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “Millete hizmet yolcuğumuzun 19. Yılı kutlu olsun. Aziz milletimizin tek başına, iş başına diyerek verdiği emanet Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde emin adımlarla ilerliyor” dedi.

“İLK GÜNKÜ AŞKLA; NİCE ZAFERLERE, NİCE YILLARA”

Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın; “Bugün 3 Kasım. 3 Kasım 2002'de yepyeni bir ümitle, heyecanla dinamizimle karanlık günler geride kaldı ve aydınlık bir gelecek başladı.  3 Kasım tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, milletimiz için, Türk demokrasisi için milattır. Tarihi bir başlangıçtır. 3 Kasım büyük bir zihniyet devrimidir. Milli irade yerine kendi çıkarlarını esas alarak Türkiye'yi krizler ülkesi haline getiren anlayış devrilmiştir. Milletten aldığımız güçle, millete hizmet yolunda geçirdiğimiz 19 yılı geride bırakmanın gururu ve mutluluğu ile ilk günkü aşkla; nice zaferlere, nice yıllara” ifadelerine yer verdi.

“MİLLETİN İKTİDARA GELİŞİNİN 19. YILI KUTLU OLSUN”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ise ; “3 Kasım 2002: Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın nezdinde milletimizin iktidara gelişinin 19. yılı kutlu olsun. Tüm antidemokratik engellemelere ve vesayetçi zihniyetlere karşı ‘Bundan Sonra Türkiye’de Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak’ denilerek başlanan iktidar yolculuğunda milletimizin desteği ve duaları ile 19 yılımızı geride bıraktık. Bu süre zarfında ülkemiz, bütün alanlarda kat kat ilerlemeler kaydetmiş dünyada sözüne itibar edilen oyuncu kurucu bir ülke haline gelmiştir. Kurucumuz ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru devam eden kutlu yolculuğumuz Aziz Milletimiz ile birlikte kararlıkla sürdürülecektir” paylaşımında bulundu.

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK' DENİLEREK ÇIKILDI BU YOLA”    

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer; “Güçlü bir devlet için, büyük Türkiye için, 'Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' denilerek çıkıldı bu yola. Kim dönerse dönsün, biz dönmeyiz bu yoldan.” dedi.

“KİM DÖNERSE DÖNSÜN, BİZ DÖNMEYİZ BU YOLDAN..."

Ak Parti Genel Merkez Doğu Anadolu Koordinatörü Nurettin Doğanay, 3 Kasım 2002'de AK Parti'nin iktidara geldiğini hatırlatarak; “Kim dönerse dönsün, biz dönmeyiz bu yoldan..." AK Yarınların teminatı olan Milletimizin Partisi AK Partimizin iktidarının 19. Yılı kutlu olsun... Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 3 Kasım2002’de Milletin kutlu emaneti İle başlayan hizmet yolculuğumuzun 19. yılında aynı inanç ve kararlılıkla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize doğru inandığımız yolda yürüyoruz.  Ömrümün en güzel yıllarını Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın kavgasının tam ortasına denk getiren ve O'na yol arkadaşlığı yapmama vesile olan Rabbime şükürler olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim