D-100 Organize Sanayi istikametinde yanan otomobil itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Haber: Servet Gökçek

Alınan bilgiye göre, D-100 Organize Sanayi istikametinden Gerede istikametine giden İsmail Tarım idaresindeki 14 AAE 228 otomobil Organize Sanayi ışıkları mevkisin de seyir halindeyken yanmaya başladı.

Aracın yandığı fark eden sürücü, otomobilinden inerek itfaiyeden yardım istedi.

Çevredeki vatandaşların ilk müdahalesinin ardından olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

Meydana gelen yangın nedeniyle otomobil kullanılamaz hale geldi.

Yangın esnasında ve ekiplerin çalışma yaptığı sırada diğer tek şeritten sağlanan ulaşım, trafik nedeniyle Organize Sanayi Işıklarında uzun araç kuyrukları oluştu.

Aracın yandığını görüp yangına koşan Bilal Dingil olay anını anlattı.

Bilal Dingil, Araçta patlama olduğunu gördükleri anda hemen araca müdahale ettiklerini belirterek, “İşletmemizin aracıyla Mengen’e doğru gidiyorduk ışıklarda durduk. Amca önce sağ tarafta durdu. Daha sonra ışıklara geldi. Durduğu esnada bir patlama meydana geldi. Patlama meydana gelince direk araçtan alevler çıkmaya başladı. Hemen aracımızı kenarı çektik. 2 tane yangın tüpümüz vardı. Arkadaşım ile müdahale ettik. Daha sonra Es Anadolu’nun aracı geldi. Ondaki yangın söndürme tüpleri ile de müdahale ettik ama bu kadar kurtarabildik. Daha sonra itfaiyeye haber verdik. Araçta amca ile eşi vardı. Hemen araçtan onları indirdik. Daha sonra müdahaleye başladık.” dedi.

Editör: TE Bilisim