Avukat Ferit Atalay Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adayı olduğu açıkladı.

Haber: Cansu Gürz

Bolu’da sivil toplum ve meslek kuruluşlarında ve değişik organizasyonlarda birçok toplumsal rol üstlenen, Bolu Barosunun her biriminde görev alarak en son 6 yıl süre ile Baro Başkanlığı yapmış halen Türkiye Barolar Birliği Eğitim Yürütme Kurulu üyesi ve Bolu delegesi ve yine İzzet Baysal Vakfı mütevelli heyeti üyelik görevini sürdürmekte olan 30 yılı aşkın süredir CHP üyesi olan, CHP’DE Bolu Merkez İlçe Başkanlığı ve parti delegeliği dâhil muhtelif görevlerde bulunan Avukat Ferit Atalay Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanlığı binasında kendini tanıtarak başladığı konuşmasında milletvekili aday adayı olduğunu ilan etti.

“CUMHURİYET VE DEMOKRASİ İLE YENİDEN BİR KEZ DAHA KURACAKTIR”

Av. Atalay, tek adam iktidarının baskı araçlarını koyulaştırdığını vurgulayarak, “Görünen o ki sürekli kan kaybeden tek adam iktidarı gitmemek için kendi çıkar ve yandaş grubunu sıkıştırarak baskı araçlarını daha da koyulaştırıyor. İşte ülkemizin manzarası budur. Şimdilerde Cumhuriyet Halk Partisini tarihi bir görev beklemektedir. CHP yarım asrı aşkın süredir örselenen, tahrip edilen ve sonuçta siyasal İslamcı bir anlayışa teslim edilen ülkeyi Cumhuriyet ve Demokrasi ile yeniden bir kez daha kuracaktır.” dedi.

“ÖTEKİ SAYMADIĞIMIZ HERKES İÇİN BURADAYIM”

Bolu Barosunda 6 yıl süre ile Baro Başkanlığını yürütmüş olan Atalay, “Ülkemin en güzide kentlerinden biri olan Bolu halkı, kadınlarımız, gençlerimiz, emekçilerimiz, işçilerimiz, esnafımız, öğrencilerimiz, çalışanlar ve tüm emekliler dâhil olmak üzere öteki saymadığımız herkes için buradayım ve CHP için adayım.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim