Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından Talens’in katkılarıyla üniversite öğrencileri İçin serbest konulu Resim Yarışması düzenleyecek.

Türkiye'nin köklü üniversitelerinden biri olan "Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi", "Talens" firmasının katkılarıyla, ülkemizdeki üniversitelerde öğrenim gören genç sanatçı adaylarını destekleyerek özendirmek, yeni ürünler ortaya koymalarını sağlamak ve Çağdaş Türk Sanatına katkıda bulunmak amacıyla "1. Üniversite Öğrencileri İçin Resim Yarışması" düzenleyeceğini duyurdu.

Öğrenciler 16 Nisan 2021 Cuma günü Saat: 23.59’a kadar yarışmaya e-posta ile başvuru yapabilecek.

Ön elemeyi geçen eserler, 22 Nisan 2021 Perşembe günü Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin web sayfasından duyurulacak.

Seçici Kurul tarafından yapılacak ön elemeyi geçen eserler, sergilenmeye hazır bir şekilde 30 Nisan 2021 Cuma günü mesai bitimine (17:00) kadar BAİBÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’ne elden ya da kargo yoluyla teslim edilecek. Bu tarihe kadar gönderilmeyen eserler elenmiş sayılacak.

DEĞERLENDİRME BAİBÜ REKTÖRLÜĞÜ’NDE YAPILACAK

Seçici Kurul, 03 Mayıs 2021 Pazartesi günü BAİBÜ Rektörlüğü’nde toplanarak, yarışmaya gönderilen eserlerin değerlendirmesini yapacak. 05 Mayıs 2021 Çarşamba günü Değerlendirme duyurusu baiburesim.ibu.edu.tr adresinden yapılacak.

10-13 Mayıs 2021 tarihlerinde başarı ödülü ile mansiyon ödülü alan ve sergilenmeye değer görülen eserler, BAİBÜ Sergi Salonunda sergilenecek.

Editör: TE Bilisim