Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Bakan Kurum İlk evim, ilk iş yerim projesi kapsamında 17 ilde 5 bin 615 konutun ilk temellerinin atılacağını duyurdu.

Haber: CANSU GÜRZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşecek olan ilk temel atma programını duyuran Bakan Kurum, 25 Ekim’de tarihi bir an yaşanacağını vurgulayarak tüm hemşerilerini başkente davet etti. Bu heyecanı hep birlikte yaşamak istediklerini belirten Bakan Murat Kurum 17 ilde 5 bin 615 konutun ilk temellerinin atılacağını kaydetti.

“BU HEYECANI HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi ilan edilen ilk evim, ilk iş yerim projesinin ilk temellerini atacaklarını duyurarak,“25 Ekim’de tarihî bir gün yaşayacağız. Cumhurbaşkanımızla, ilk evim ilk iş yerim projemizde,17 ilimizde 5 bin 615 konutun, ilk temellerini atıyoruz. Tüm hemşerilerimizi başkentimize bekliyoruz. Bu heyecanı hep birlikte yaşayalım.” dedi.

Ankara, Zonguldak, Kırşehir, Kahramanmaraş, Aydın, Bolu, Konya, Afyonkarahisar, Diyarbakır, Uşak, Erzurum, Muğla, Yozgat, Manisa, Amasya, Tunceli ve Elazığ’da toplam 5 bin 615 konutun ilk temeli atılacak.

Editör: TE Bilisim