CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu yeni yılı kutlayarak “2021 yılında Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırma hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” dedi.

2020 yılının Pandemi sürecinin hâkim olduğu çok sıkıntılı bir yıl olduğunu söyleyen Başkan Karsu yaptığı açıklamada;  “Geride bırakmaya hazırlandığımız 2020 yılı insanlık tarihinin en kötü yıllarından biri olarak tarihe geçti. Ümit ederim ki 2021, liyakate dayalı istihdam politikasını, şeffaflığı, kuvvetler ayrılığını, parlamenter demokrasiyi savunanların, erkek egemen şiddete boyun eğmeyen kadınların ve akla, vicdana, ahlaka sığmayan dayatmaları reddeden gençlerin demokratik taleplerinin yükseldiği; hak, hukuk ve adalet uğruna verdiğimiz mücadelenin kökleştiği bir yıl olacak. 2021, siyasi iktidarın yok saydığı ekonomik krizin yarattığı ağır tablonun, toplumsal dayanışma ve planlı üretim politikasıyla ortadan kalkacağına inananların daha çok öne çıktığı bir yıl olacak.

“2021 PANDEMİ SÜRECİNİN SONA ERDİĞİ BİR YIL OLACAK”

2021, komşularımızla barış içinde yaşamak isteyenlerin, fabrika bacalarının yeniden tütmesini, çiftçimizin tarlasıyla, çocuklarımızın bilimsel, çağdaş ve laik bir eğitimle buluşmasını isteyenlerin sesinin yükseldiği bir yıl olacak. Her şeyden önemlisi 2021 Pandemi sürecinin sona erdiği bir yıl olacak. Bu duygularla, terörle mücadelede hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize, 2020 yılında kaybettiğimiz sevdiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır dileklerimi iletiyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel ülkenin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere ömrünü bu yolda feda ederek güzel ülkemizi bize armağan eden büyüklerimize şükran ve rahmet diliyorum. Nur içinde uyusunlar. 2021 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa demokrasi, adalet, huzur, bolluk ve bereket getireceğine duyduğum inançla tüm yurttaşlarımıza mutluluk ve sağlık diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Editör: TE Bilisim