Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. Yılı Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinliklerine katılmak üzere Nevşehir'e gitti. Başkan Özcan; “Sevgi, barış ve hoşgörü tohumlarını Anadolu topraklarına işleyen, insanlığa bıraktığı en büyük mirası, ilim ve felsefesiyle yolumuzu aydınlatan Hacı Bektaş Veli’yi anma törenlerindeyiz” dedi.

Haber: Aslı Akış

58'nci Ulusal, 32'nci Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri'ne katılmak üzere Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine giden Başkan Özcan ilk olarak Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Burdur Belediye Başkanı Ali Okun Ercengiz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardahan Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile birlikte Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’a ziyarette bulundu.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok tarafından karşılanan başkanlar, Altıok’tan ilçeye dair bilgi aldı. Akabinde 58. Ulusal 32. Uluslararası Hacıbektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi Resim Öğrencilerimizin eserlerinin yer aldığı sergiyi gezildi.

Başkan Özcan daha sonra Hacıbektaş Veli Anma Etkinlikleri kapsamında ilçeye giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, İl Belediye Başkanları ile karşılayarak 58. Ulusal 32. Uluslararası Hacıbektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri Resmi Programına katıldı.

Editör: TE Bilisim