Bolu Hayvanları Koruma Derneği (BOLHAYKO) tarafından, BOBES’te akşam çayı düzenlendi. Burada dernek üyeleri ile bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediye tarafından hayvanları korumak için yapılan çalışmaları anlattı.

MEHMET FATİH YALINIZ

BOBES’te düzenlenen akşam çayına Bolu Belediye Başkan Alaadin Yılmaz, dernek üyeleri, Bolu Belediye Veteriner İşler Müdürü Koray Kolludemiroğlu ve belediye çalışanları katıldı.

Burada bir sunum gerçekleştiren Belediye Veteriner İşler Müdürü Koray Kolludemiroğlu, belediye tarafından yaptırılan hayvan hastanesi ve çalışmalardan bahsetti.

Kolludemiroğlu’nun sunumunun ardından konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Türkiye’nin en modern hayvan hastanesinin yapılmasını ve işlevsel hale gelmesini sağladık. Geldiğimiz konum çok önemli, bu şehir özel bir şehir. Coğrafyası ile uyumlu bir kenti oluşturmayı hedefliyoruz. İnsanlar da, hayvanlar da, böcekler de, en sağlıklı bir şekilde yaşayacakları bir kenti oluşturmaya çalışıyoruz. Yaptığımız iş sıradan bir iş değildir. Eksiklerimiz tabi ki var. Bu konuda, bu toplantı Bolu Belediyesinin hayvanlarla ilgili ne aşamaya geldiğinin bir tespitidir ve bundan sonra ne yapmayı düşündüklerinin de bir tespitidir.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim