Kuray Çamlıpınar Konuk Evi, her geçen gün yenilikleriyle daha iyi hizmet sunmayı hedefliyor. Kuray Çamlıpınar Konuk Evi, gerek servis anlayışı, gerekse muhteşem doğa dokusuyla misafirlerine alternatifsiz bir ortam sunuyor.

Yemyeşil ağaçlarla çevrili doğayla iç içe olan Kuray Çamlıpınar Konuk Evi, orman içerisinde yürüyüş yapabilir, kahvaltı, et mangal, ızgara çeşitleri ile kapalı restoran ve açık hava kahvaltı keyfini yaşayabilirsiniz.

Burada her şey tamamen doğal!

Bu güzel yuva, güler yüzlü çalışanları ile kaliteli hizmet vermek için sizleri bekliyor. Dağ evlerinde hissedeceğiniz ahşap, çam kokulu odalar bulunmaktadır. Misafirlerine evlerinin rahatlığını aratmamak için yayla şartlarının en konforlu hizmetini sunuyor. Burada her şey tamamen doğal! Güne başlarken ev yapımı reçel, bal ve peynir ile yapacağınız kahvaltı ile Bolu dağı’nı keşfetmeye hazır olacaksınız.

Kuray Çamlıpınar Konuk Evi, yeşil bahçesi ve temiz havası ile doğal köy ortamını olduğu gibi korumaktadır. Bu eşsiz tatili kaçırmak istemiyorsanız Bolu Dağında bulunan Kuray Çamlıpınar Konuk Evi, siz değerli misafirlerini bekliyor.

Editör: TE Bilisim