Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhan Durak, Cumhur İttifakı olarak Bolu’nun geleceği adına çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Durak, 2023 yılı yatırım programında yer alan dere ıslah ihalelerinin yapıldığını ve yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Haber: Servet Gökçek

Bolu’nun geçmiş yıllarda sel ve taşkınlar yüzünden çok zarar gördüğünü hatırlatan MHP İl Başkanı İlhan Durak, Kurban Bayramı öncesi yaptıkları görüşmeler sonrasında Bolu’da ihalesi bekleyen ıslah çalışmalarına Temmuz ayı içinde başlanacağını dile getirdi.

İHALELERİ YAPILDI

Cumhur İttifakı olarak İlimizdeki yatırımları yakından takip ettiklerini belirten Durak; “Geçmiş dönemlerde İlimizde yaşanan sel ve su baskınlarından dolayı çok zarar gördük. Vatandaşlarımızın aynı sorunları yaşamaması adına 2023 Yılı Yatırım Programı ve Uygulama Planı Kitabında yer alan onaylanmış ihalesi bekleyen, Bolu Merkez Bahçeköy Köyü Kahyalar Mahallesi Kızılcasu Deresi,  Dörtdivan İlçesi Çetikören Köyü Ortaburun Deresi Taşkın Koruma İnşaatı,  6 adet 53.Şube Taşkın ve Kurutma Tesisleri Onarımı ve Karacasu Beldesi Merkez Deresi ıslahı ihalesi geçen hafta yapıldı. Bu ay çalışmalara başlanacak ve inşallah yıl içerisinde bitmiş olacak” ifadelerine yer verdi.

‘ŞİMDİ SIRA BİZDE’

MHP olarak tüm enerjilerini Bolu’nun kalkınması ve gelişmesi için harcadıklarını dile getiren İlhan Durak; “Cumhur İttifakı olarak vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler var. Vatandaşlarımız 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde bizlere güvendi ve sandıkta bizleri mahcup etmediler. Şimdi sıra bizde, Cumhur İttifakı ve MHP olarak üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor. Artık Bolu için tek yürek olma zamanıdır. Bu düşünceyle tüm arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Milletvekilimiz Ankara’da bizler burada yatırımları ve yapılması gerekenleri yakından takip ediyoruz. Bolu olarak bu birlikteliği devam ettirdiğimiz ve vatandaşlarımızın gücünü arkamızda hissettiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Bolu her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ