Boluspor’un mayıs ayında kongresinin ardından Sponsorluk İşleri, BStore, Reklam-Pazarlama Sorumluları olarak görev alan Muhterem Hevesker, Tuncay Yılmaz ve Çetin Uç’un yanı sıra kulüp müdürü Yaşar Yağdı’da, yıl boyunca kırmızı beyazlılara destek için çalmadıkları kapı kalmadı.

Kırmızı beyazlıların başarılı yönetim kurulu üyesi Muhterem Hevesker reklam ve sponsorluk ekibinin yıl boyunca yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hevesker, Bolulu siyasilerden de destek göremediklerini ifade ederek; “Bakanlarımızdan, Bakan Yardımcılarımızdan, Milletvekillerimizden destek istiyoruz” dedi

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“Boluspor’un başarısı bir gönül birliği yaptık”

Boluspor’un başarısı için gönül birlikteliği yaptıklarının altını çizen Hevesker; “Öncelikle yeni yılın Bolululara, Bolu halkına ve Boluspor sevenlerine hayırlı, mutlu, huzurlu bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Her şeyden biz mayıs ayındaki kongreyle birlikte Savaş başkanımla yönetime geldik. Bütün yönetici arkadaşlarımızla birlikte Boluspor’un başarısı bir gönül birliği yaptık. İş dağılımında da Boluspor reklam ekibi olarak görev aldık. Arkadaşlarım Çetin Bey, Tuncay Bey yine kulüp müdürümüz Yaşar Beyde hep bizimleydi. Onlara da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Bolu esnafımıza teşekkür ederiz”

Bolulu küçük esnafa teşekkür eden Muhterem Hevesker; “Bu sezon Boluspor’un en başarılı sezonlarından birisi. Biz bu başarıda bütün ekip arkadaşlarımızla katkıda bulunabildiysek ne mutlu. Reklam olarak biz 3-4 ay Bolu halkımızla, esnaflarımızla hep sahadaydık. Hepsini ziyaret ettik. Kapı kapı gezdik. Sağ olsunlar bize büyük ilgi gösterdiler. Ellerinden gelen yardımları yaptılar. Ülkenin ekonomik koşullarından dolayı topladığımız meblağlar giderlerimize yetmiyor. Başkanımda bunu belirtti. Çok ciddi desteklere ihtiyacımız var. Özellikle geçmişten gelen borçlarla da çok uğraştığımız için maalesef yerine oturmuyor. Maddi olarak sıkıntılarımız var.” dedi.

“Bolu Valimiz Erkan Kılıç’a teşekkür ediyoruz”

Hevesker, Boluspor’a büyük desteklerde bulunan Bolu Valisi Erkan Kılıç’a teşekkür ederek, “Her şeyden önce bir bu süreçte bizlere çok büyük destekleri olan Bolu Valimiz Erkan Kılıç’a teşekkür ediyoruz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Aynı şekilde biz Valimizin gösterdiği özveriyi diğer siyasetçilerden de diğer kişilerden de bekliyoruz. Nasıl destekler bekliyoruz. Boluspor’u ayağa kaldıracak projeler olur, onlarla birlikte yapacağımız ziyaretler olur. Buraya geldiler bize teşekkür ettiler. Manevi desteklerini sundular ama daha fazla şeyler yapmamız lazım. Bugüne kadar tam anlamıyla bunu yapamadık” şeklinde konuştu.

“Büyük firmalardan destek alamadık”

Bolu’da bulunan büyük sanayi kuruluşlarına da çağrıda bulunan Hevesker, “Türkiye’de ilk 500 içinde büyük firmalarımız var Bolu olarak. Biz bu firmalardan yeterli desteği alamadık. Şuanda Boluspor’un isim ve göğüs sponsoru sağ olsunlar DyorEX Bilişim’e de teşekkür ediyoruz. Bize büyük destek verdiler. Yalnız bırakmadılar. Sürekli de destekliyorlar. Biz isterdik ki aynı onların gösterdiği ilgili Bolu’daki büyük sanayi kuruluşlarımızdan da alabilmek. Ama bugüne kadar olmadı. Gittiğimiz firmaların yöneticileri, genel müdürleri verdikleri sözlerde bile yerine gelmeyen sözler var. Konuşulan rakamlar bile bizlere ulaşmadı. İnşallah bundan sonraki süreçte ulaşır” ifadelerini kullandı.

“Belediye Başkanımızdan daha fazlasını bekliyoruz”

Hevesker, Bolu belediye Başkanı Tanju Özcan’dan da daha fazla destek beklediklerinin altını çizerek, “Biz bunu özellikle Bolu siyasetinden Belediye Başkanımızdan daha fazlasını bekliyoruz. Çünkü Boluspor bir tane. Bolu ilinin sevdası Boluspor. O Bolu esnafımızın gösterdiği ilgiyi biz onlardan da bekliyoruz. Geç kalmış değiliz. Takımımız şuan iyi gidiyor. Başarılı durumdayız. İnşallah bu sene bu başarıyı süper lige çıkmakla taçlandırırsak büyük şeyler olacak.”

“Savaş Başkanımız elini taşın altına değil, gövdesini koydu”

Boluspor kulübü Başkanı Savaş Abak’ın tüm imkanları sefer ettiğini belirten Hevesker sözlerini şöyle noktaladı: “Bu süreçte Savaş Başkanımız elini taşın altına değil, gövdesini koydu. Oda bir yere kadar. Onu da nereye kadar zorlayacağız. Bizlere verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz.”

Editör: TE Bilisim