(HABER: ASLI AKIŞ)- Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol oldu.

Ülkü ocaklarından yetişen ve İlhan Durak Başkanlığındaki, MHP Yönetiminde teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı olarak görevini yürüten Ayhan Çelikkol Bolu MHP il başkanı olarak atandı.

Çelikkol, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a genel merkezde ziyaret gerçekleştirdi.

“ÖZVERİ, BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayarak;  “MHP Bolu İl Başkanımız Sn.İlhan Durak'ın Belediye başkan adayı olarak gösterilmesinin akabinde Sayın Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli'nin takdirleri ile MHP Bolu İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. İlimize ve teşkilatlarımıza aynı samimiyet ve özveri içinde birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye, ilimizi hak ettiği noktaya taşımak adına teşkilatlarımızla beraber var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“VAKTİ GELDİ BOLU”

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bolu Belediyesini kazanarak hak ettiği noktaya getireceklerinin de sözünü veren Çelikkol “Allah'ın izniyle 31 Mart seçimlerinde de ayırmadan, ayrışmadan herkesi kucaklayarak tüm Bolulu hemşehrimiz ile birlikte Vakti Geldi Bolu diyerek Belediyemizi hak ettiği noktaya getireceğiz. Bu süreçte başta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendiye, Teşkilatlardan sorumlu genel Başkan yardımcımız Sn.Edip Semih Yalçın beyefendiye, Milletvekilimiz Sn. İsmail Akgül, Belediye Başkan Adayımız İlhan Durak beyefendiye ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı mübarek olsun.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Ebru Buket EKE