Elazığ’da Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak çalışmalar yürüten Nurettin Doğanay, 11 ilçe ve 9 belde ziyaret ettiği programında, Elazığlı vatandaşlara Bolu’nun selamlarını iletti.

Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Nurettin Doğanay, 2023 seçimleri için gittiği Elazığ’da Bolu’nun selamını iletti. Ankara’nın Kızılcahamam İlçesi’nde düzenlenen kampın ardından ilk durağı Elazığ olan Bölge Koordinatörü Doğanay, programın 3’üncü gününde, 11 ilçe ve 9 belde ziyaret etti. gittiği yerlerde çiçeklerle karşılanırken, “Köroğlu diyarından Elazığ’a selamlar getirdim” dedi.

“KÖROĞLU DİYARINDAN ELAZIĞ’A, SİZLERE SELAM GETİRDİM”

Yine program kapsamında Keban İlçesi’nde AK Parti İlçe Başkanlığı’nı beraberindekilerle ziyaret eden Doğanay, önemli açıklamalar yaptı. Bolu ve Elazığ arasında; mertlik ve yiğitlik benzerliği olduğuna dikkat çeken Bölge Koordinatörü Doğanay, “Bolu’dan geliyorum, Köroğlu diyarından, Köroğlu yiğitliğiyle, mertliğiyle anılır. Sizlere öncelikle kucak dolusu selamlar getirdim. Şimdi Köroğlu ve Gakkoşlar denildiği zaman aslında birbirine bir benzerliği var. Köroğlu mertliği ve yiğitliğiyle anılır, Gakkoş denilince, tabi bunu en iyi bilen sizlersiniz, söz söylemek benim haddime değil ama karındaş diye anılır. Bunu siz biraz değiştirmişsiniz, ‘Gakko’ demişsiniz. O da arkadaş, yoldaş, aynı zamanda mert insan demektir. Onun için Köroğlu diyarından, mertlerin diyarı, yiğitlerin diyarı Elazığ’a, sizlere selam getirdim demek istedim” dedi.

“ELAZIĞ SORUMLUSU OLARAK GÖREVE BAŞLAYAN BİRİ OLARAK GELDİM”

Yürüttüğü görevden ve daha önceki çalışmalarından da bahseden Koordinatör Doğanay, “Evet, ben de bugün buraya Elazığ’a geldim. Gelme sebebim Elazığ İl Koordinatörü olarak, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak, Bolu’da 6 yıl il başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak, il başkanlığı sonrasında da Sayın Cumhurbaşkanı’mızın talimatıyla Doğu Anadolu Bölgesi’nde görevlendirilen ve Elazığ Sorumlusu olarak göreve başlayan biri olarak geldim” ifadelerini kullandı.

“BUNDAN SONRASINI SİZLERLE BİRLİKTE YÜRÜMEK İÇİN GELDİK”

Elazığ’a geliş amacı hakkında da bilgi veren Doğanay, “Biraz önce başkanım şunu söyledi, dedi ki, ‘Biz bundan sonrasını yürümyeceksek, bugüne kadar neden yürüdük’ dedi. Aslında kısa, öz ama içeriğini açtığınız zaman çok geniş ve anlamlı olduğunu düşünüyorum. İşte ben de Bolu’dan buraya gelme sebebim şu, bundan sonrasını yürümek için geldim. Bundan sonrasını sizlerle birlikte, burada bulunan Kebanlı hemşehrilerimizle birlikte, Elazığlı hemşehrilerimizle birlikte inşallah yürümek için geldik. Elazığ AK Parti kurulduğu günden bu yana ciddi anlamla çok fazla destek veren bir ilimiz. Allah sizlerden razı olsun, Rabbim sizlerden razı olsun” şeklinde konuştu.

Nurettin Doğanay’ın Elazığ programı, Baskil ilçesine yapılacak ziyaretin ardından sonlanacak.

Editör: TE Bilisim