Güç Birliği Partisi ilimizdeki ilk Merkez İlçe Kongresini gerçekleştirdi. Merkez İlçe Başkanı Tuğrul Sarp, güvenoyu alarak Güç Birliği Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı seçildi.

Haber: Selda Selin Say

Genel Başkanlığını Ali Karnap’ın yaptığı Güç Birliği Partisi, Bolu’daki teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Karacasu Beldesinde bulunan Gardenya Restoran’da, partinin Bolu’daki ilk Merkez İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye Güç Birliği Genel Başkan Vekili Pınar Albayrak, Genel Sekreter Kadir Şafak Pural, Genel Başkan Vekil Yardımcısı Hakan Koral, Genel Sekreter yardımcı Meliha Pural ve parti yöneticileri katıldı.

“BİR HEYECAN VE COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRDİK”

Kongreye ilişkin Açıklama yapan Güç Birliği Partisi Kurucu Bolu Merkez İlçe Başkanı Tuğrul Sarp, “Kongremizi büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleştirdik. Bolu’da Güç biriliği partisi olarak güzel çalışmalara imza atacağız. Çalışmalarımızı tamamlayarak, Kadrolarımızı daha fazla genişleterek, gücün birliktelikten geldiğini göstererek, omuz omuza yürüyeceğiz. Hepimiz için Bolumuz hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“AMACIMIZ HERKESE EŞİT ADALETTİR”

Güç Birliği Partisi Bolu İl Başkanı Eşref Kunter, parti için gerekeni yapacaklarını belirterek, “Güç Birliği Partisi yeni teşkilatlanmaya başlayan bir partidir. Amacımız herkese eşit adalettir. Yeni kurulmuş olmamıza rağmen çok iyi bir şekilde teşkilatlanmamız, faaliyetlerimiz devam etmektedir. Güç Birliği Partisi geleceğimizin partisidir. Herkesin bu partiye destek vereceğini inanıyoruz. Bizlerde bu parti içim elimizden geleni yapacağız. Bolu’da teşkilatlanmamız başladı. Merkez ilçe kongrelerimiz ile birlikte ilk adımı atıyoruz. Bu parti gelecekte Bolu’nun bir numaralı parti olacağına eminiz. Bu kongreler bittikten sonra Aralığın ilk haftası il kongreleri yapacağız. Kongreler bittikten sonra yeterliliğimizi aldıktan sonra bütün medyaya çıkacağız. Şuan biz ufak adımlarla ilerliyoruz. Güç Birliği partisi kökeni Anavatan Partisi ve doğru yol partisinin kökeninden gelmektedir. Sağ görüşlü bir partidir. Genel başkanımız Ali Karnap eski anavatan ve doğru yol partilerinde teşkilat başkanlığı ve idarecilik yapmıştır. Teşkilatlanmayı kendisi çok iyi derecede bilmektedir. Yaşadığımız hukuk devleti herkese eşit adalet olmadığını düşünüyorum. Ve toplumu ferah bir seviyeye çıkartmak” diye konuştu.

“BİRLİĞİN GÜCÜ İLE YOLA ÇIKIYORUZ”

Yeni projelere ve çalışmalara imzalar atılacağını dile getiren Güç Birliği Partisi Genel Başkan Vekili Pınar Albayrak, “Güç Birliği Partisi, gelecek için geleceğimizi daha refah bir Türkiye haline getirmek, gençlerimizin önünü açmak, daha sağlıklı daha huzurlu, ekonomik alanda daha rahat yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımız ve bununla ilgili projelerimiz var. Ekonomik alanda, eğitim alanında bütün sektörlerle beraber güzel projelere imza atacağız.  Bununla ilgili bütün çalışmalara devam ediyoruz. Çok yakın zamanda da hepsini tek tek hayata geçireceğiz. Yakın zamanda yapılan çalışmaları ekranlarda da göreceğiz. Bununla ilgili olarak bütün teşkilatlar olarak, üyelerimiz olarak gönül vermiş bütün herkesle beraber yol alıyoruz. Eşref başkanımda sağ olsun Bolu’da bizimle beraberler. Güzelliklerle yolda devam edeceğiz. Türkiye’de birlik yok. Birlik olmadığı için biz Güç Birliği Partisi olarak Birlikteliğin gücü ile yola çıkıyoruz. Güçlerin birliği ile değil, birliğin gücü ile yola çıkıyoruz. Onun için hep beraber birlik olalım, birliktelikle beraberde bu yolda imzayı hep birlikte atalım. Biz bize değil, Dünya'ya yeteriz” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim