İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresinin ardından İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı seçilen Murat Güler, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mazbatasını teslim aldı. Güler, “Bir gün bile kaybedecek vaktimiz yok. İYİ’lerin iktidarı için gayretlerimize devam edeceğiz. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye verdiğimiz sözü yerine getireceğiz, Bolu’yu İYİ yapacağız, partimizi iktidara taşıyacağız.” dedi.

Haber: Aslı Akış

Hafta sonu yapılan İYİ Parti Merkez İlçe Kongresi’nde büyük bir teveccühle seçimi kazanan Murat Güler mazbatasını aldı. Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Güler’e yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti. Güler, partisine değer katmak ve siyasi kimliğin kendilerine yüklediği tüm sorumlulukları yerine getireceklerini söyledi. Köy köy, mahalle mahalle gezip, vatandaşı dinleyip, dertlerine ortak olup, eksiklerin üstüne gideceklerinin sözünü verdi.

Seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Güler; “Bildiğiniz üzere 26 Kasım’da Kongremiz oldu. Kongre’de iki adayla yarıştık. Diğer adayımıza da teşekkür ederiz. İkinci defa bizi yönetim olarak seçen arkadaşlarımıza da delegelerimize de dava arkadaşlarımıza da teşekkür ederim. Onları haksız çıkarmayacağız. Öyle bir karma yönetim kurduk ki bütün esnafımıza, bütün işçimize herkese dokunacak şekilde. Herkese ulaşacağız” şeklinde konuştu.

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Güler, yeni yönetimi ile birlikte parti içi çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayarak; “Emeklimiz, emeklinin dertlerini, işçimiz, işçinin dertlerini, avukatımız, esnafımızın dertlerini biliyor. Hepsini değerlendireceğiz. STK’ları, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz, yönetimimizi tanıtacağız. Kaldığımız yerden devam ederek esnaflarımızı gezeceğiz. Sahada hal pazarları bunun yanı sıra köy esnafımız var. Köy esnaflarımızı tekrar ziyaret edeceğiz. Yeni yönetimdeki arkadaşlara da bu göstermiş oldukları özverili davranıştan dolayı çok teşekkür ederiz. Beni tercih ettiler, sağ olsunlar. Hiçbir şekilde onları utandırmayacağıma söz veriyorum.” diye konuştu.

“EN AZ 1 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ”

2023 seçimlerinin önemine de vurgu yapan Murat Güler; “Önümüzdeki seçim çok önemli.  Yeni yönetimimizde daha önceki yönetimde olan arkadaşlarımızda var. 5 yıllık bir emek var ve bu emeğimizin karşılığını almak istiyoruz, alacağımızı da düşünüyoruz. En az bir milletvekili çıkaracağımızı düşünüyoruz ve de çıkaracağız. İkiyi de zorlayabiliriz bu süreçte. Aday burada tabi ki çok önemli olacaktır. 6’lı masanın göstereceği adayı da destekleyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim