AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, partisinin 20. kuruluş yıl dönümü için verdiği açıklamada, “Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum partimizin  20. Kuruluş yıldönümünü yaşıyoruz . Partimizin kurucusu ve  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,nın dediği gibi Ak Parti “milletimizin özlemlerinden ve taleplerinden doğmuştur. Türkiye’de AK Parti çatısı altında görev yapmış tüm teşkilat mensuplarımızın 20. yılını tebrik ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi, 20. yıl dönümünü kutluyor. Yıl dönümü sebebiyle bir açıklama yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’de 20 yıllık süreçte AK Parti için hizmet verenlere teşekkür etti.

“ARTIK TÜRKİYE’DE HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

AK Parti’nin kuruluş yılındaki söylemi hatırlatan İl Başkanı Güner, “20 yıl önce bugün, ‘Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diye bir söylemle Cumhurbaşkanımızın bütün Türkiye’de heyecan ve hevesle yola çıktığı ve 15 ay gibi kısa bir süre sonra tek başına girdiği seçimlerde halkımızın büyük bir teveccühüyle tek başına iktidar olduğu günü yâd ediyoruz. 20.yılını yâd ediyoruz” diye konuştu.

“YOLUNA KET VURULMAYA ÇALIŞILDI”

Darbelerle AK Parti’nin engellenmeye çalışıldığını ifade eden Başkan Güner, “Türkiye siyasetinde ezber bozan millet egemenliği üzerindeki vesaiti kaldıran bir seçimdi o seçim. Milleti yaşat ki, devlet yaşasın felsefesini düstur edinen girdiği her seçimden de güçlenerek bir AK Parti davasından bahsediyoruz. Yoluna devam eden bu siyasi hareketin bir ferdi olmaktan her zaman gurur ve onur duydum. Cumhurbaşkanımızla aynı yolda siyaset yapmak bizim için bir onurdur bu şansı yakaladığım için Cumhurbaşkanımızın bu fırsatı verdiği için bir kez kendilerine şükranlarımı sunuyorum. AK Parti 27 Nisan muhtıraları, 17-25 Aralık kumpasları, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve benzeri birçok organizasyonla yoluna ket vurulmaya çalışıldı. Ama hepsinin üstesinden gelen Cumhurbaşkanımızın feraseti ve sağduyusu oldu. Artık emir alan değil, emir veren bir ülke konumuna taşımıştır” ifadelerini kullandı.

“TÜM TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZIN 20. YILINI TEBRİK EDİYORUM”

AK Parti teşkilatının 20. yılını kutlayan Güner, “Öncelikle şehrimizde beraber siyaset yaptığımız ve yol haritamızı beraber oluşturduğumuz bugünkü teşkilatımız sonrasında 20 yıldır teşkilatlarımızda emekle ter dökmüş bütün büyüklerimiz, arkadaşlarımız hepsine şükranlarımı ve minnetlerimi sunuyorum. Rabbim 20. yılımıza erdirdi. İnşallah bundan sonrada bu kararlılık ve azimle inşallah bizden sonra gelecek teşkilatlarımıza da bir çağrı olsun. Bu azim ve kararlıkla inşallah nice 20 yıllara diyelim. Bundan önce partimizde görev yapmış önce şehrimizde ve Türkiye’de AK Parti çatısı altında görev yapmış tüm teşkilat mensuplarımızın 20. yılını tebrik ediyorum” dedi.

“AK PARTİ MİLLETE HİZMET YOLUNDA”

AK Parti’nin her zaman hizmet yolunda olduğunu ve kararlı bir şekilde ilerlediğini ifade eden Güner, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti, halkımızdan aldığı güç ile 20. yılını geride bırakıyor, AK kadrolara inanan milletimizin büyük teveccühü neticesinde 19 yıldır aralıksız iktidar olan partimiz, içerden ve dışardan yapılan her türlü engellemelere ve hukuk dışı girişimlere rağmen her geçen gün gücünü arttırarak yoluna devam ediyor. Aziz Milletimizin desteği ve duaları ile AK Parti;  ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak adına var gücüyle çalışmalarını ve kararlı mücadelesini sürdürüyor.

Milletimizin desteğini, ümmetimizin duasını ve insanımızın sevgisini hedefleyerek çıkılan bu yolun kökleri bin yıl öncesine dayanmaktadır. Türkiye’nin son 19 yılının mimarı  ise AK Parti olmuştur . AK Parti'nin hamurunu ve mayasını milletimiz yoğurmuştur. Bu başarının bereketi milletimize aittir.

Bu vesile ile kuruluşundan bugüne AK Parti kademelerinde görev alan, partiye gönül veren ve AK Parti davasını savunanlara şükranlarımı sunarken bu yürüyüşte ebediyete irtihal edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum . AK Parti millete hizmet yolunda. ‘Daima yeni daima genç’ diyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilisim