AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, 3 buçuk yıl içerisinde bir hizmet vermediğini belirterek, “Taş taş üzerine koymamış hatta bizim büyük gayretle milletimiz adına biriktirdiğimiz, Karaçayır’daki arsanın 100 dönümünü sattı” dedi.

Bolu’da, 2019 da gerçekleşen yerel seçimlerden, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. Özcan’ın yönetimde olduğu süreye ilişkin AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü eleştiride bulundu.

“BOLU’YU KABUL ETMEYEN BİR SİYASİ YAPI”

Küpçü, geçen süre içerisinde yeterli hizmet yapılmadığını belirterek, “Günün sonunda milletimiz dedi ki ‘Ben bir değişiklik talep ediyorum ve görevimizi yerel yönetim anlamında bir siyasi yapıya teslim ettik.’ Evinde Afganlı, Faslı çalıştırıp, olmayan Bolu’daki Suriyeliye beyanda bulunan bir belediye başkanı figürü... Kadınlara olumsuz beyanda bulunan bizim medeni tasavvufumuzla örtüşmeyecek şekilde bir kafa. Yaklaşık 3 buçuk yıl geçti yerel seçimler üzerinden geçtiğimiz, 3 buçuk yılın üzerinden geldiğimiz Bolu özeline, Bolu öznesine, kendi medeniyet tasavvufumuza ilişkin hiçbir şeye imza atmamış, taş taş üzerine koymamış hatta bizim büyük gayretle milletimiz adına biriktirdiğimiz, Karaçayır’daki arsanın 100 dönümünü satacak kadar milletini düşünmeyen Bolu’yu kabul etmeyen bir siyasi yapı” dedi.

 

Editör: TE Bilisim