Bolu Belediyesi, 10 Kasım günü At Yaylası’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için düzenleyeceği “Sonsuzluk Yürüyüşü”ne tüm Bolu halkını davet etti.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, eşsiz lider, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 2021 Çarşamba günü, aramızdan ayrılışının 83. yılında düzenlenecek çeşitli program ve etkinliklerde saygı, özlem ve minnetle anılacak.

Atatürk “Sonsuzluk Yürüyüşü”nde anılacak

Bolu Belediyesi de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında At Yaylası’nda bir doğa yürüyüşü düzenlenecek. Bu yıl 2’ncisi gerçekleşecek etkinlik, 10 Kasım Çarşamba günü saat 09.05’de başlayacak. Yürüyüşe katılanlar 83 yıl önce aramızdan ayrılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk için 8 kilometre uzunluğundaki rotada “Sonsuzluk Yürüyüşü” yapacaklar.

Etkinlik için ücretsiz araç kaldırılacak

Anlamlı etkinliğe Bolu Belediyesi tüm Bolu halkını davet etti.  Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar özel araçlarıyla At Yaylası’na gelebilecekleri gibi saat 08.15’de belediye önünden kalkacak ücretsiz otobüslerle de ulaşım sağlayabilirler. Ücretsiz ulaşım ve katılım bilgisi için tüm katılımcıların 444 26 58 numaralı Bolu Belediyesi çağrı merkezine bilgi vermeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim