Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi oturumunda su zamlarının konuşulduğu kısımda ilginç bir benzetme ile hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi. Enflasyon tartışmalarıyla başlayan polemiğe Başkan Özcan’ın Sedat Peker’in yayımladığı videolar ve Serenay Sarıkaya üzerinden verdiği Merkez Bankası Başkanı örneği damga vurdu.

HABER: ASLI AKIŞ

Konuşmasında Sedat Peker’in videoları ve Serenay Sarıkaya’nın ilişkileri üzerinden hükümeti eleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ben yönetseydim ülkeyi bir tane adam tripotla çıkıp saçma sapan şeyler söyleyemezdi. Serenay Sarıkaya bile Cumhurbaşkanı’nın Merkez Bankası Başkanı değiştirdiği kadar sevgili değiştirmedi” ifadelerini kullandı.

 “BİR TANE ADAM TRİPOTLA ÇIKIP SAÇMA SAPAN ŞEYLER SÖYLEYEMEZDİ”

AK Parti sıralarının, enflasyonun yükselmesine dair Başkan Özcan’a “İşinize geliyor” ifadelerine, Sedat Peker ve Serenay Sarıkaya benzetmeleri ile cevap veren Özcan, “Ben mi yönetiyorum ülkeyi. Ben yönetseydim ülkeyi çok özür dilerim bir tane adam tripotla çıkıp saçma sapan şeyler söyleyemezdi. Ya bak ben suya indirim yaparak gelirde yüzde 40’lık artış sağladım ilk 4 ay itibariyle. Serenay Sarıkaya bile Cumhurbaşkanı’nın Merkez Bankası Başkanı değiştirdiği kadar sevgili değiştirmedi. Böyle ekonomi yönetimi mi olur. Ondan sonra, ‘Suya niye zam yapıyorsun?’ Ben yapmıyorum. Hükümet yapıyor” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim