Özel Nafize Baysal Gündüz Bakım Evi, pandemi sürecinde çocuklara gösterdiği hassasiyet ve çalışmalarıyla Bolu'da en çok tercih edilen kreşlerden biri olurken, çocukların eğitiminde kullanılan oyuncak ve diğer materyaller düzenli olarak dezenfekte edilip kontrolü sağlanıyor. Özel Nafize Baysal Gündüz Bakım Evi kurucusu Aylin Özdemir, “Pandemi döneminde çocuklarımızı hijyen kurallarıyla ilgili sürekli bilinçlendiriyoruz. Özellikle çocukların temas edebileceği alanlarda temizlik konusunda çok hassas davranıyoruz. Hijyen konusunda gösterdiğimiz hassasiyeti beslenme konusunda da devam ettiriyoruz” dedi.

Bolu Karamanlı Mahallesi'nde 2-5 yaş arası çocuklara hizmet veren Özel Nafize Baysal Gündüz Bakım Evi, her çocuğun yaş grubuna uygun eğitici ve öğretici içerikler oluşturarak onların gelişimine doğrudan katkı sağlamaya devam ediyor. Okul öncesi eğitimin bilincinde olarak küçük yaştaki öğrencilerin psikomotor ve bilişsel becerilerinin ilerleyen, eğitim dönemlerinde daha hızlı gelişmesini sağlamak amacıyla kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor.

“HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİYORUZ”

Özel Nafize Baysal Gündüz Bakım Evi kurucusu Aylin Özdemir, pandemi döneminde hijyen kurallarına en üst seviyede dikkat ettiklerini vurgulayarak; "Çocuklarımızı hijyen kurallarıyla ilgili sürekli bilinçlendiriyoruz. Kreşe girdikleri andan itibaren kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlıyoruz. Hijyen kurallarımız en üst seviyede. Özellikle çocukların temas edebileceği alanlarda temizlik konusunda çok hassas davranıyoruz" şeklinde konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

Kreşte, küçük yaştaki öğrencilerin beslenmelerinin uzman kişiler tarafından hazırlandığına dikkat çeken okul kurucusu Aylin Özdemir, "Biz çocuklarımızın zihinsel gelişimleri olduğu kadar fiziksel gelişimlerinin de sağlanması amacıyla uzman kişiler tarafından yemek listelerini hazırlıyoruz. Yaşadığımız pandemi sürecinde hijyen konusunda gösterdiğimiz hassasiyeti beslenme konusunda da devam ettiriyoruz.  Çocuklarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli" ifadeleri kullandı.

Ailelerin güvenli tercih edebileceği bir kurum olan Özel Nafize Baysal Gündüz Bakım Evi, yaptığı çalışmalar önem verdiği hijyen kuralları ve çocuklara gösterdiği ilgiyle çok sayıda velinin takdirini kazanıyor.

Editör: TE Bilisim