AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 2022 yılında Bolu’nun Dörtdivan ilçesine kazandırılan hizmetlerden bahsederek; “Milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve bizler üzerine düşeni elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte de Dörtdivan’a katkı sunacağına inandığımız eksiklerimizi tamamlayacağız” dedi.

Özel Haber: ASLI AKIŞ

Dörtdivan da eski dükkanlar yıkılarak yerinde Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’nin seçim vaatlerinden olan 33 adet işyerinden Yöresel Ürünler Pazarı yapıldı ve hak sahiplerine teslim edildi.  Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Dörtdivan belediyesi işbirliğiyle Dörtdivan Şehit Polis Yaşar Doğançay spor kompleksinde yer alan ve içerisinde soyunma odaları ile dinlenme alanlarının olduğu sosyal tesis binasından çalışmalar tamamlandı. Stadyuma ait tribünlülerinde üzerleri kapatıldı.

Dörtdivan ilçesinin turizmine önemli ölçüde katkı sağlayacak yatırımların, yapılması planlanan projelerin hayata geçirileceğine işaret eden AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner,  çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi.

“HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Dörtdivan’da ilçe merkezinde bir revizyon süreci yaşandığını belirterek; “Orada belediyemizin hemen arkasında eski dükkanlar vardı. Buralar hak sahibi Dörtdivanlı hemşerilerimizin ticaret yaptıkları yerlerdi. 33 adet iş yerinden oluşan yöresel ürünler pazarı adı altında bir yaşam, ticaret alanı oluşturdu Dörtdivan Belediyemiz. Yine sağ olsun Ankara’dan milletvekillerimiz bu konuyla alakalı ciddi destekler sağladılar Dörtdivan belediyemize. Dörtdivan belediyemiz üzerinden buranın planlaması yapıldı. Bugünde hak sahiplerine teslim edilmiş durumda.

İlçelerimiz özelinde oralarda hareketliliği sağlayacak, ticaret hareketliliğini sağlayacak yerler bunlar. Fiziki şartları itibariyle son derece günümüz çağına ve şartlarına uygun fiziki yapılar halinde yapıldı. Vatandaşlarımızda memnun. Bizlerde onların memnuniyetlerinden memnun oluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Helalinden kazanıp helalinden harcamayı Dörtdivanlı hemşerilerimize bereketiyle inşallah orada ticaretini yapmalarını vesile olmuş oluruz.” ifadelerine yer verdi.

“SENTETİK FUTBOL SAHASI KAZANDIRDIK”

Seben’de olduğu gibi Dörtdivan’da da bir sentetik futbol sahası yapıldığını da vurgulayan İl başkanı Güner; “Vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şuan kullanılabilecek pozisyonda ve durumda. Daha birçok ilçemizde de yine sentetik sahalarımızı oluşturduk. Dörtdivan’da Gençlik ve Spor Bakanlığı eliyle bu sahamız şuan vatandaşlarımızın kullanımına açılmış durumda” dedi.

“EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Belediye işbirliğiyle Dörtdivan’a kazandırılan Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksi hakkında da bilgi vererek; “Bunun içinde de soyunma odaları gibi dinlenme odaları gibi alanların restorasyonu ve bakımı yapıldı. Genel itibariyle fiziki şartlarının iyileştirilmesiyle ilgili bir çalışma yapıldı. Yani Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Dörtdivan Belediyemiz işbirliğiyle. Yine tribünlerin üzeri açıktı ve tribünler bölgenin şartları itibariyle kar, yağmur gibi etkinlerden etkilenmesin diye ve orada spor müsabakasını izleyecek arkadaşlarımız, hemşerilerimiz, kardeşlerimiz biraz daha onları bu yağıştan koruyabilmek adına tribünlerin üzeri kapatıldı. Bu çalışmaları da bitirmiş olduk. Önümüzdeki süreçte yine yapacaklarımız var. Eksiklerimiz var biliyoruz. Bunlarla da ilgili hem belediyemiz hem milletvekillerimiz hem de bizler üzerine düşeni elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki sürece de katkı sunacağına inandığımız eksiklerimizi tamamlayacağız inşallah.” şeklinde konuştu.

“SONDAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI”

Güner, Dörtdivan ilçesine bağlı bazı köylerin içme suyu ihtiyacını karşılayan sondaj çalışmalarına da değinerek; “Dörtdivan ilçemize bağlı Aşağıdüğer,  Doğancılar, Adaköy ve Çardak köylerimizin içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan sondaj çalışmaları tamamlandı. Tahliye binalarının da bitmek üzere olduğu çalışmalar neticesinde yakın zamanda buralardan şebeke hattına su verilecek” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim