Bolu’nun yeni lezzeti Ekleristan Feride Meral ve Haldun Bayındır ortaklığında hizmete açıldı. Ekleristan’ın Kılıçarslan Mahallesinde şubesinde her gün birbirinden lezzetli 26 çeşit ekler günlük olarak tezgâhtaki yerlerini alacak.

HABER: ASLI AKIŞ

Merkezi Bursa’da bulunan ‘Ekleristan’, franchise ağıyla büyümeye devam ediyor. Genç girişimciler Haldun Bayındır ve Feride Meral tarafından Türkiye’de 265. Şube Ekleristan Bolu’da Kılıçarslan Mahallesinde hizmete kazandırıldı.

Açılışa; Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve Ahmet Yılmaz’ın yanı sıra işletmeci Haldun Bayındır ve Feride Meral’in aileleri, dostları ile çok sayıda davetlinin katıldı.

Yapılan duanın akabinde açılış kurdelesi Haldun Bayındır ve Feride Meral’in anneleri tarafından kesildi. Daha sonra genç girişimciler Haldun Bayındır ve Feride Meral tebrikleri kabul etti. Açılışın ardından katılımcılara ekler ve içecek ikramlarında bulunuldu.

“26 ÇEŞİT EKLERİMİZ MÜŞTERİLERİMİZİ BEKLİYOR”

Feride Meral, işletmelerinin uzun ömürlü olması temennisinde bulunarak; “Hikâyemiz, Ekleristan’da ekler tatmamız ile başladı. Çok beğendik ve bunu Bolu’ya kazandırmak istedik. Eşim Bolulu bende Bolu geliniyim. Ortağım Haldun bayındır ile birlikte 30 yıllık dostluğumuzu burada birleştirmek istedik. 26 çeşit eklerimiz bulunmakta. Her gün taze olarak geliyor. Dönemsel olacakta 28 çeşide kadar çıkabiliyor. Müşterilerimiz her türlü kahve ve çayı da ikram edebileceğimiz bir ortam yarattık.  Umarım işletmemizin ömrü uzun olur. En kısa süre de de paket servisimiz olacak. ” şeklinde konuştu.

“EKLER’İ FARKLI BİR İLDE DENEYİMLEDİK”

Haldun Bayındır; “Ortağım ve eşi ile uzun yıllardır bir dostluğumuz var. Bir başka şehirde ekleri deneyimledik. Türkiye’de 265. Şube olarak hizmete başladık. İnşallah güzel bir şekilde de devam ederiz.

2 yıl önce Bursa’da kurulan ve Türkiye genelinde hızla yayılan Ekleristan’da, Antep Fıstıklı,  Limonlu, Tiramusu’lu, Karamelli, Frambuazlı, Muzlu, Kestaneli, İncir Cevizli, Bitter Çikolatalı, Fındıklı, Böğürtlenli, Elmalı Tarçınlı, Çilekli,  Vişneli, Beyaz Çikolatalı, Mocha, Lotuslu, Oreolu, Klasik  ekler sizleri bekliyor.

Editör: TE Bilisim