AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Belediye Meclis toplantısında ak parti grubuna söz hakkı vermemesini ağır bir dille eleştirdi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediyesi Ak Partili Meclis üyeleri Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Meclis toplantısında yaptığı konuşma sonrası söz hakkı tanımamasına tepki göstermişti. Konuyla ilgili bir tepki de Ak parti Bölü İl Başkanı Suat Güner’den geldi.

Güner Başkan Özcan’a sosyal medya üzerinden göndermede bulunarak; “Bolu Belediye Meclisinde AK Parti grubuna söz hakkı vermemek 44 bin 166 kişinin verdiği temsiliyet hakkını yok saymaktır. Bu makamlar şahsi ikballer uğruna şov yapma makamları değildir. Bolu halkı sizden hizmet bekler. Kentleri varil bombalarıyla ve kimyasal silahlarla dümdüz olan, işkence, açlık ve tecavüz gibi insanlığa karşı suçlarla katledilirken Esed’in zulmünden kaçan sığınmacılara “geldikleri gibi giderler” demek. Milli mücadele yıllarında işgalci İngilizler ile aynı kefeye koymak olmuyor mu .Tarih tekerrür ediyor. Elbet bir Köroğlu gelir dikilir karşına” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim