Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Borazanlar Mahallesi’ndeki, eski cezaevi arazisine, AVM ve lüks konut yapılacağını söyledi.

Haber: Oğuzhan Eke

Uzun yıllar Bolu’ya hizmet veren, Borazanlar Mahallesi’ndeki eski cezaevinin yıkımından sonra, geriye büyük ve boş bir arazi kaldı. Yıllardır nasıl değerlendirileceği merak konusu olan bölge hakkında, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı temel atma töreninde konuştu. Bolu Bel A.Ş’nin çalışmalarından ve 404 Sosyal Konut’tan bahseden Özcan, eski cezaevi alanının lüks bir mekâna dönüştürüleceğinin mesajını verdi.

“AVM VE LÜKS KONUTLARIN YAPIMINA BAŞLAYACAKLAR”

Alana AVM yapılacağını açıklayan Başkan Özcan, “İnşallah Sosyal Konutlardan sonra veya Sosyal Konutlarla eş güdümlü olarak, eski cezaevinin olduğu alana da AVM ve lüks konutlardan oluşan bir yapının yapımına da başlayacaklar. Hızlı bir şekilde hareket ediyoruz” dedi.

“BİR DÖNEME DAHA İHTİYACIMIZ VAR”

Bazı projeler için bir döneme daha ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken Özcan, “Eğer kafamızdaki projeleri hayata geçirebilirsek ki bunun için bir döneme daha ihtiyacımız var. Yani kalan 2 buçuk yıl artı bir dönem daha yaparsak, bu şirketin kasasında en az bir milyar lira parası olan, Türkiye’nin ilk bin şirketi arasına giren, bir şirket haline gelecek. Türkiye’de ses getiren özellikle inşaat ve üretim konusunda, ses getiren şirketlerimizden bir tanesi olacak” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim