Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, Türk Milletinden Cumhuriyet’e sahip çıkmalarını Atatürk’ün aydınlattığı yolda, gösterdiği hedeflere aynı kararlılıkla yürümelerini istedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 10 Kasım 1938’de aramızdan ayrılan Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için bir mesaj yayımladı.

“RAHMETLE, SAYGIYLA VE ÖZLEMLE ANIYORUM”

Anma mesajında 84 yıl önce aramızdan ayrılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve rahmetle anan Başkan Özcan, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde rahmetle, saygıyla ve özlemle anıyorum. Büyük Önderimiz, sadece Türk Milleti için değil, bağımsızlığın önemini bilen tüm milletler için eşsiz bir liderdir. Umutların tükendiği, kapkara bulutların Anadolu topraklarının üzerini sardığı bir anda, yaktığı bağımsızlık mücadelesi ile işgal altında olan ülkemizi güneş gibi aydınlatmıştır.

“HÜR VE BAĞIMSIZ YAŞAYABİLİYORSAK GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SAYESİNDEDİR”

Bugün Türk Milleti olarak hür ve bağımsız yaşayabiliyorsak Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir. O nedenle bizlere düşen en büyük görev, Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’e sahip çıkmak ve aydınlattığı yolda gösterdiği hedeflere aynı kararlılık ve azimle yürümektir. Atatürk sayesinde Bolululara hizmet etme onuru yaşayan biri olarak, ben son nefesime bu doğrultuda mücadele edeceğime şerefim ve namusum üzerine söz veriyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, her zaman kalbimizde yaşayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla ve rahmetle ve özlemle yâd ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim