Türk Sağlık-Sen Bolu Şubesi, 12-18 Mayıs hemşireler haftası nedeniyle fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi.

Haber: Servet Gökçek

Hemşireler haftası olması nedeniyle Kılıçarslan Mahallesi, Özgecan Aslan Parkında Türk Sağlık-Sen tarafından 50 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz, Türk Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek, Türk Sağlık-Sen Bolu Kadın Kolları Başkanı Hülya Coşar ve hemşireler katıldı.

“ETKİNLİKLERİNİN DEVAMINI DİLİYORUM”

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz, güzel bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ederek, “Türk Sağlık-Sen yönetimine ekibine böyle bir güzel etkinlik düzenlediği için teşekkür ediyorum. Bir hayat bir nefes. Etkinliklerinin devamını diliyorum.” dedi.

“HER FİDAN BİR NEFES”

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz’un ardından, Türk Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek, fidan dikmek ve doğal güzelliğe bir katkıda bulunmak istediklerini belirterek, “Türk Sağlık-Sen Bolu Şubesi olarak 12-18 Mayıs hemşireler haftasını anlamı bir etkinlikle kutlayalım dedik. Ormanın başkenti Bolu’da bize yakışan, fidan dikmek ve doğal güzelliğe bir katkıda bulunmak diye düşündük. Her fidanın bir nefes, Toprakla buluşan her filizin ülkenin geleceği için bir güzellik olduğunu bilenleriz. Ağaç, insan ve toprak birbirine benzer. Ne murad edip, nasıl bakıyor ve nasıl davranıyorsan ona göre bir sonuçla karşılaşırsın. Biz Türk Sağlık-Sen olarak Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız diyerek her meseleye yaklaşıyor ve çözüm istiyoruz. Mutlu çalışan mutlu Türkiye ideali için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bugün hemşireler haftası başlıyor. Fedakarca sürdürülen bir çalışma hayatının sahipleridir hemşire arkadaşlarımız.” şeklinde konuştu.

“BAYRAM TADINDA HEMŞİRELER HAFTASI KUTLAMAK TEMENNİSİYLE”

Özübek, Bolu Belediyesine katkılarından ötürü teşekkür ederek, 12-18 Mayıs hemşireler haftasını kutladı. Özübek; “Tüm zorluklara rağmen ailelerinden fedakarlıkta bulunan, şifa dağıtmak için kendi hayatını ortaya koymaktan çekinmeyen gizli kahramanlarımızdır. Kendilerine teşekkür ediyor ve fidanlarımızı onlar için bugün toprakla buluşturuyoruz. Bu anlamlı organizasyonumuzda bizlere fidan ve park tesisi yapan Bolu Belediyemize ve katılımınızdan dolayı siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bayram tadında hemşireler haftası kutlamak temennisiyle tüm hemşire arkadaşlarımızın 12-18 Mayıs Hemşireler haftanızı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYORDUR”

Bolu Türk Sağlık-Sen Kadın Kolları Başkanı Hülya Coşar, hemşire olmaktan duyduğu memnuniyeti vurgulayarak; “Bu hafta 12-18 Mayıs hemşirelik haftası nedeniyle ağaç dikme etkinliğini gerçekleştirdik. Bizlere destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki buradalar, iyi ki bizler buradayız, iyi ki biz hemşireyiz ki bu topluma bu kadar güzel hizmetler veriyoruz. İnşallah güzel günler bizi bekliyordur.” dedi.

“BİR FİDAN BİR NEFES”

33 yıldır hemşirelik yapan Sema Gülen, hemşireler haftası için kalıcı bir etkinlik olmasını istediğini söyleyerek, “Çok mutluyum. Bir fidan bir nefes adı altında böyle bir etkinlik düzenledik. Hemşireler haftası için kalıcı bir etkinlik olsun istedik. Günümüzü güzelleştirsin istedik.” İfadelerini kullandı.

“HERKESİN HAFTASINI KUTLUYORUM”

Hemşire Selma Sarıkaya ise umutlarının da fidanlar gibi yeşereceği nice haftalar olmasını dileyerek, “Umutlarımızın da fidanlar gibi yeşereceği nice haftalar olsun. Özlük haklarımızın verildiği, daha mutlu çalışma alanlarımızın olduğu günlerde buluşmak dileğiyle herkesin haftasını kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim