Bolu Valisi Ahmet Ümit, Ak Parti Milletvekili Arzu Aydın ve ilgili kurum yetkilileri ile birlikte Göynük İlçesine bağlı Himmetoğlu Köyü’nün yeni yerinde incelemelerde bulundu.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Ak Parti Milletvekili Arzu Aydın, Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve ilgili kurum yetkilileri ile birlikte Termik Santralin üretim sahasına yakın olması sebebiyle taşınacak olan Göynük İlçesine bağlı Himmetoğlu Köyü’nün yeni yerinde incelemelerde bulundu.

 “GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”

Köyün taşınacağı alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Ümit, “Sayın Milletvekilimiz ve İlgili kurum yetkililerimizle birlikte köyün taşınacağı alanı mahallinde inceledik. Kurumların çalışmaları takip edilecek. Vatandaşlarımızın rahat, konforlu ve güvenli bir yerleşim yerine, huzur ortamına sahip olabilmeleri için Bolu Valiliği olarak ilgili Bakanlıklarımızın da destekleriyle gerekli çalışmalar yapılıyor" dedi.

“153 DEKAR ARAZİ ÜZERİNDE”

Himmetoğlu Köyünü ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Vali Ümit, “Yeni iskân alanı olarak belirlenen 153 dekar arazi üzerinde ilgili kurumlarımızca altyapı çalışmaları yapıldı. Yapılan hizmetler karşılığında bugüne kadar toplam 1.418.000 TL harcanmıştır.  Bugüne kadar yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese, sabır ve anlayışları için tüm vatandaşlarımıza, milletvekillerimize ve ilgili Bakanlarımıza teşekkür ediyor, bu çalışmalarda desteklerini bizden esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'a hürmetlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

“HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ise; “Göynük İlçe'mizin Himmetoğlu Köyü'nde yapılan Termik Santral nedeniyle köyümüzde bulunan bazı hanelerin taşınacağı yeni yerin altyapı çalışmalarını inceleyerek hemşehrilerimizle bir araya geldik” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim