Aşılama çalışmalarına ara vermeden devam eden Bolu İl Sağlık Müdürlüğü aşı ekipleri, cadde ve sokaklarda adım adım dolaşarak, anonslarla vatandaşları aşı olmaya davet ediyor.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, ilimizdeki aşılama oranını arttırmak için caddeye indi. Bolu İl Sağlık Müdürlüğü aşı ekibinde görevli Hemşire Emine Özdağan, İzzet Baysal Caddesi’nde mikrofon ve hoparlör ile dolaşarak aşılama için çalışmalara destek oluyor.

Cadde boyunca yürüyen Hemşire Emine Özdağan, “İl Sağlık Müdürlüğü tarafından COVİD-19 aşılarının uygulanabilmesi için stantlarımız kurulmuştur.  Kardelen Meydan’ında ve Bolu Belediyesi önünde stantlarımıza bekliyoruz. Her iki aşımız da vardır. Sağlığın başı aşıdır, her işin başı da sağlıktır. Randevu almaya gerek yoktur. Aşı olalım. İlerleyen günlerde maskelerimizi hep birlikte çıkartalım” şeklinde seslenerek, vatandaşları aşı olmaya davet ediyor.

Yine Bolu İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde aşılama çalışmalarına devam eden ekipler de stantlarda ve sahada vatandaşlarla birebir görüşerek onları aşı olmaya ikna ediyor.

Editör: TE Bilisim