İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Suat Orhan, 9 köyün yardım talebinin görüşüldüğü toplantıda AK Partili grubun çekimser oy kullanmasına “Köylere hizmet vermeyelim diye çekimser kalan AKP Meclis üyeleri gün gelecek köylüde size çekimser kalacak. “UNUTMAYIN” diyerek tepki gösterdi.

HABER: ASLI AKIŞ

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Suat Orhan, belediye meclisi aralık ayı birinci oturumunda Bolu ve İlçe köylerinin muhtelif malzeme talepleri hakkında, köylünün sorunlarını dile getirdi.

“TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYAN BİR ÇİFTÇİ KARDEŞİNİZİM”

Orhan,  köylere gerekli hizmetlerin yapılması noktasında taşın altına elini koyan biri olduğunu belirterek; “İYİ PARTİ Bolu Belediye Meclis Üyesi ve bir köylü olarak, emekçi köylünün hakkını, dünde, bugünde ve her zaman savunup, gerekli hizmetlerin yapılması için, taşın altına elini koyan bir çiftçi kardeşinizim.” dedi.

“BİZİM ARKAMIZDA MİLLET VAR”

Köylere yapılan yardımların bir suç teşkil etmediğinin altını çizen Orhan, sert sözlerle ak parti grubuna seslendi. Orhan; “AKP Meclis başkanvekili “köylere yardım yapılması suçtur”, “İlerde göreceksiniz” diyor. Köylere bedelsiz olarak verilen kilitli taş ve benzeri malzemeler için yargılanacaksak, hapise atılacaksak, milletimize ve köylere verilen hizmet suçsa, buyurun elinizden geleni yapın. Bizi bunlarla korkutamazsınız bizim arkamızda millet var.” şeklinde konuştu.

“BU KÖYLÜLER SİZE NE YAPTI?”

Suat Orhan AK parti belediye meclis üyelerine seslenerek; “Köylere yardım edilince her Meclis karşı çıkan bir AKP zihniyeti var. Bu köylüler size ne yaptı? Sizin köylüyle ne derdiniz var? Köylere hizmet vermeyelim diye çekimser kalan AKP Meclis üyeleri gün gelecek köylüde size çekimser kalacak. “UNUTMAYIN” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim