AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Korona virüs salgını ile buruk geçirilen Ramazan ayının ardından Bolulu vatandaşların Ramazan bayramlarını kutladı. Aydın; “Hayattayken gidin annelerinize, babalarınıza sarılın, yanınızdayken evlatlarınızla kucaklaşın, akraba eş dost ziyareti yapın” söylemini hatırlatarak ; “Şimdi ne yazık ki eğer onları seviyorsanız, eğer onları düşünüyorsanız lütfen evinizde kalın demek durumundayım” paylaşımında bulundu.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Pandemi sebebiyle mahzun geçirilen bir Ramazan ayı yaşadığımıza işaret ederek; “Malum bizim iftarlarımız var, bir araya geldiğimiz toplantılarımız var, bunların hiçbirini yapamadığımız bir ortamdan şu an yine mahzun geçireceğimiz bir bayramı yaşıyoruz” dedi.

“HAYATTAYKEN ANNELERİNİZE, BABALARINIZA SARILIN”

Daha evvelki bayramlarda gönlünden geçenleri aktaran Milletvekili Arzu Aydın, bir an önce korona virüs salgının bitmesi yönünde dileklerini ifade etti. Aydın; “Hep şunu söylemiştim; hayattayken gidin annelerinize, babalarınıza sarılın, yanınızdayken evlatlarınızla kucaklaşın, akraba eş dost ziyareti yapın. Şimdi ne yazık ki eğer onları seviyorsanız, eğer onları düşünüyorsanız lütfen evinizde kalın demek durumundayım. Bunu bir vatandaş, bir milletvekili olarak söylüyorum çünkü memleketin yeniden eski hale gelmesi yine vatandaşların sorumluluğu altında. Bizlerde de vatandaşlarımızda kurallara riayet ediyor ki vaka sayılarının düşmesi bunu gösteriyor. Güçlü kudretli devletimiz sağlık ve aşılama noktasında bütün gayretiyle hiçbir ücret almadan vatandaşlarının yanında olarak bu sürecin kazasız belasız ya da en az zararla atlatılması için elinden geleni yapıyor” ifadelerini kullandı.

“ÜMİDİMİZİ KAYBETMEYECEĞİZ, UMUTLA HAYATA SARILACAĞIZ”

Tüm Boluluların ramazan bayramını kutlayan Milletvekili Aydın, kurban bayramında hep bir arada olma temennisinde bulunarak; “Allah’ın izniyle önümüzde ümidimiz, kurban bayramı var. Ümidimizi kaybetmeyeceğiz. Umutla hayata sarılacağız ve diyeceğiz ki Allah’ın izni kurban bayramında hep beraber bir araya gelebileceğimiz nice bayramlarımız olur, beraber kutlarız bayramları. Tüm Bolulu hemşerilerimizin ramazan bayramını tebrik ediyorum. Rabbim tuttukları oruçları, yaptıkları yardımları katında kabul etsin. Hepsini saygı ve hürmetle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim