BAİBÜ Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı son haftalarda ülkemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı sırasında Üniversitemiz kampüsünde karla mücadele ederek yolları açık tutan personellerle bir araya geldi.

Son iki hafta içerisinde tüm ülkeyi etkisi altına alan yağışlı ve soğuk hava Gölköy Kampüsü başta olmak üzere Üniversite kampüslerini de etkilemişti. İdari Mali İşler Daire Başkanlığı Karla Mücadele Ekibi, bu süre içerisinde eğitim öğretim faaliyetlerinin ve BAİBÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinin sağlık hizmetlerinin aksamaması, öğrenciler, personeller ve hastaneye gelen vatandaşların ulaşımlarını güvenle ve kesintisiz şekilde sağlanması doğrultusunda 24 saat esasına göre çalışarak yolları açık tuttular.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı Karla mücadele ekibinin gece-gündüz demeden ortaya koydukları performanslarına teşekkür etmek üzere personellerle yemekte bir araya geldi. Yemeğe Genel Sekreter İhsan Ağcan, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Demirel ile Keramettin Çetinkaya, Uğur Eser, Hayrullah Yılmaz ve Recep Yılmaz katıldı.

REKTÖR ALİŞARLI TEŞEKKÜR ETTİ

Ulaşımın aksamaması için karla mücadele eden tüm personele üstün gayretlerinden ve başarılarından ötürü teşekkür eden Rektör Alişarlı, önümüzdeki günlerde olumsuz hava koşullarının devam edebileceğini belirterek, her türlü zorlu koşula karşı hazır olunması ve azami gayet göstermeye devam edilmesi gerektiğini ifade ederek, olumsuz hava koşullarında ulaşımın aksamadan devam etmesini sağlayan personellerine başarılarının devamı diledi.

 

Editör: TE Bilisim