Yuva Köyü’nü ziyaret ederek son durum hakkında bilgi alan TDP Genel Başkan Vekili Uğur Aksöz, “Ama öğrendik ki Valimiz, Devlet’imiz, ilgililer burada gereken her şeyi yapmışlar. Yürek ferahlığıyla dönüyoruz” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu’ya gelen; Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Vekili ve Genel Başkan Yardımcısı Uğur Aksöz, DSİ Müsteşarı TDP Genel Başkan Yardımcısı Sabri Erbakan, beraberindeki TDP Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz ve TDP Bolu İl Başkan Ercan Akın’la beraber zehirlenme vakalarının yaşandığı Yuva Köyü’nü ziyaret etti. Köydeki son durum hakkında bilgi alan heyet, buradaki incelemelerin ardından il başkanlığında basın toplantısı gerçekleştirdi.

“İLGİLİLER GEREKEN HER ŞEYİ YAPMIŞLAR”

Devlet’in köyde yaşananlara gerekli müdahale yaptığını ifade eden Genel Başkan Vekili Aksöz, “Bolu’yu ziyarete geldik. Sayın Maksut Beykoz ve İl Başkanımız ile birlikte Yuva Köyü’ne gittik.  Yuva Köyü muhtarından zehirleme ile ilgili bilgi aldık. Ama öğrendik ki Valimiz, Devlet’imiz, ilgililer burada gereken her şeyi yapmışlar. Yürek ferahlığıyla dönüyoruz. Devlet’imizin sahip çıkması nedeniyle de burada yapacak başka bir iş yok. Raporları bekleyeceğiz. Allah bir daha göstermesin. İnşallah böyle felaketleri Bolu bir daha yaşamaz” açıklamasında bulundu.

Heyet, Bolu’da gerçekleştirilen toplantının ardından Düzce’ye doğru yola çıktı.

Editör: TE Bilisim