Kuray Kültür Evi’ndeki, Türk kültürüne ilişkin semboller ile kişilerin portlerinin yer aldığı, 30 el işlemesi tablo ve 30 yağlı boya tablosu satışa sunuldu.

Haber: Oğuzhan Eke

Kültür ve sanat faaliyetleriyle ön plana çıka Kuray Kültür Evi, bünyesinde barındırdığı el işlemesi ve yağlı boya çizimi 60 eseri Bolulu vatandaşların beğenisine sunuyor.

Vatandaşların Kuray Kültür Evi’ni ziyaret ederek bulabileceği 60 eserin 30 adeti, Selçuk Uğurluel tarafından yapılmış, Türk kültürünü yansıtan simgelerin ve figürlerin bulunduğu el işlemesi tablolardan oluşuyor.

Yine üzerinde Türk kültürüne ait çizim ve kişilerin resimlerinin yer aldığı, Mehmet Sağ tarafından çizilmiş 30 yağlı boya tablosu da vatandaşların beğenisine sunulan tablolar arasında yer alıyor.

Boyutları 30 santimetre ile 1 metre arasında değişen tabloların fiyatları ise bin lira ile 7 bin lira arasında değişiyor.

Eserlerin yakın zaman içerisinde internet üzerinden de satışa sunulması bekleniyor. Eserlerle ilgilenen vatandaşlar Kuray Kültür Evi’in sosyal medya hesaplarından da iletişime geçebilecek.

Editör: TE Bilisim