Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partisinden ihraç edilmesi için disiplin kuruluna sevk edilmesi sonrasında vatandaşlar düşüncelerini dile getirdi.

Haber: Oğuzhan Eke

Cumhuriyet Halk Partisi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı kesin ihraç istemiyle, disiplin kuruluna sevk etti. Sevk sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından “Cumhuriyet Halk Partisi’nin üvey değil, öz evladıyım” açıklamasını yaptı.

VATANDAŞLAR DA DÜŞÜNCELERİNİ AKTARDI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kesin ihraç nedeniyle sevk edilmesi sonrasında vatandaşlar da konuya ilişkin düşüncelerini paylaştı. Kimisi Özcan’ın partiden atılmasının doğru olmadığını ifade ederken kimisi de Özcan’ın toparlaması gerektiğini dile getirdi.

“PARTİNİN KARARINI HAKLI BULMUYORUM”

Özcan’ı desteklediğini aktaran Musa Tayşi, “Sıkıntı yok bizim için yine oy veririz yani, destekleriz her türlü başkanımızı. Şahsen desteklerim ben. Partinin kararını haklı bulmuyorum. Çünkü Suriyeliler açısından oldu galiba. Bence haklı yani, ben halk olarak istemiyorum, gitsinler” dedi.

“BENİM BİLDİĞİM KADAR ÇALIŞAN BİR İNSAN”

Ümit Avluk, Özcan’ın çalışkan biri olduğunu ifade eden, kararı doğru bulmadığını belirterek, “Bolulu değilim, evet Bolu Belediye Başkanını duyuyorum. Belediye başkanı benim bildiğim kadar çalışan bir insan. Bolu için güzel emekler sarf eden bir insan. Bu şekilde olmamalıydı diye düşünüyorum. Partinin ihraç etmesini doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı.

“BİR TOPARLANMASI GEREKİYOR”

Altan Güler ise Özcan’ın söylemlerine dikkat çekerek, “Valla biraz birikenleri de var galiba… Bir toparlanması gerekiyor gibi duruyor. Bence ortak kararlarda biraz daha istişare yapmalılar diye düşünüyorum. Tanju Özcan biraz halkın arasında da sivrilmeye başladı gibi. O yüzden o da biraz kendisine dikkat etmeli diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim