Bolu’da 2021-2022 eğitim öğretim yılı açılışı kapsamında Anıt Park’ta çelenk sunma töreni düzenlendi.

Haber: Aslı AKIŞ

Törene Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Koronavirüs nedeniyle yaklaşık 1,5 yıldan bu yana eğitimlerine uzaktan devam eden öğrenciler bugün itibariyle yeniden yüz yüze eğitime başladı.

İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, öğretmen Ayşegül Kurnaz ve Mazlum Geldegül ve öğrenciler ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunmanın akabinde Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

“ÖĞRENCİLERİMİZE KAVUŞTUK”

Program sonrası yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı; “Güneşin doğduğu her yeni gün hayatın devam ettiğinin ve umutların canlılığını sürdürdüğünün habercisidir. Yeni eğitim öğretim yılı da umutlarımızı ve heyecanlarımızı tazelemektedir. Yaşanan salgın sürecinin beraberinde getirdiği zorluklar tamamen ortadan kalkmasa da yüz yüze eğitimin başlamış olmasıyla okullarımızda özlemini duyduğumuz değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize kavuşmuş olduk.

“YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA YÜRÜME AZİM VE KARARLILIĞINDA OLALIM”

Biraz daha fazla özveri ve gayretle hem akademik alanda hem de öğretmen ve öğrencilerimizin moral değerlerinin güçlü olması hususunda daha iyi sonuçlara ulaşacağımıza inancım tamdır.

Her zorluk beraberinde birçok kolaylığı ve güzelliği de getirir. Yeter ki bizler yolumuza emin adımlarla yürüme azim ve kararlılığında olalım.

Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmada kat ettiği büyük mesafe sizlerin gücü ve çalışmalarıyla artarak devam edecektir.

Bu yeni başlangıçta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal'i, tüm şehit öğretmenlerimizi ve eğitime destek sağlamış olan herkesi minnet ve şükranla yad ediyorum.

“YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN”

Yeni eğitim öğretim yılı ülkemize ve Bolumuza hayırlı olsun. Maske, mesafe ve hijyene dikkat ederek sürdüreceğiniz çalışmalarınızda başarılar, kolaylıklar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim