Bolu İl Müftülüğü tarafından ile ve ilçelerde hafızlıklarını ikmal eden öğrenciler için ‘2022 Hafızlık Merasimi’ düzenlenecek, öğrencilere belgeleri takdim edilecek.

Haber: Aslı Akış

Bolu İl Müftülüğüne ve İlçe Müftülüklerine bağlı hafızlık eğitimi verilen Kuran kurslarında hafızlığını tamamlayarak belge almaya hak kazanan öğrenciler için 24 Haziran 2022 Cuma günü Karaçayır Kapalı spor salonunda hafızlık merasimi düzenlenecek.

“BÜTÜN HALKIMIZI BEKLİYORUZ”

Programa davette bulunan Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, “Bolu merkez ve ilçelerinden bizim ulaştığımız rakamlara göre 1998’ten bu tarafa 2 bin 400 hafız yetişmiş. Son 3 yıl hafızlık merasimi pandemi, salgın nedeniyle yapılamadı. İnşallah 24 Haziran Cuma günü 283 hafızımız programımıza iştirak edecek. 123 tanesi de çeşitli sebeplerle programımıza katılamayacak. Yani toplam hafız sayımız 283 +123. Bu kadar öğrenci mezun ettik bu son dönemde ve bunların programını yapacağız. Programımıza Reisül-Kurra Mustafa Demirkan Hocamız katılacak ve programı o yönetecek. İnşallah bütün halkımızı davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim