İYİ Parti Bolu İl Teşkilatı, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşa kandil simidi ikramında bulundu.

Haber: Aslı Akış

Regaip Kandili nedeniyle İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, İYİ Parti Gençlik kolları Başkanı Sefa Yaman ve beraberindeki partililer şehir merkezinde vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Simit dağıtımı sırasında hem Belediye Başkan yardımcısı Yılmaz hem de Başkan Örnekbaş esnafın ve vatandaşların derdini de dinledi.

İYİ Parti Bolu İl Başkanlığından etkinlik hakkında açıklama yapılarak; “Mübarek 3 aylara girişimizi ve Regaip Kandilimizi kutlamak için İl başkanımız Ahmet Örnekbaş, Belediye başkan yardımcımız Ahmet Yılmaz ve İyi Parti gençlik kolları Başkanı Sefa Yaman, Borazanlar Mahallesindeki esnafımızla buluştuk. Yaptığımız ziyaretlerde halkımızın partimizden beklentisinin yüksek olduğunu görmek bizleri hem heveslendirdi hem mutlu etti.  Bu vasıtayla tüm Bolu halkının Regaip Kandilini kutlar her zaman İyi Parti olarak halkımız için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızın bilinmesini isteriz.” ifadelerine yer verildi.

 

 

Editör: TE Bilisim