Ramazan Bayramı nedeniyle Hattat Emin Barın Yurdunda kalan depremzedeleri ziyaret eden AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, depremzede aileler ve çocuklarla yakından ilgilendi. Depremzede vatandaşlar her zaman kendileriyle yakından ilgilenen Konak’a teşekkür etti.

Haber bülteni

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, Ramazan Bayramının ilk gününde depremzede ailelerle bir araya geldi. Hattat Emin Barın Yurdunda bulunan depremzede vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Konak, çocuklarla da yakından ilgilendi. Çocuklara bayram harçlığı ve şeker vererek onları mutlu eden Kazım Konak, depremzede ailelerin de takdirini topladı.

“Onlar bizim yanımızda durdu, bizde onların yanında duracağız”

Ziyareti sırasında depremzede ailelerle sohbet edip isteklerini dinleyen Kazım Konak’a Malatya’dan ilimize gelen depremzede Öztürk ailesi teşekkür etti. İlk günden beri kendilerini yalnız bırakmayanlar arasında Kazım Konak’ın da bulunduğunu belirten Eray Öztürk, “Biz buraya gelince devletimize sığındık. Bolu’ya geldiğimizde de bizlere sahip çıkanlar arasında Kazım Konak da var. Bize sahip çıktılar. Bizi hiç yalnız bırakmadılar, ses oldular, nefes oldular. Çok teşekkür ediyoruz. Devletimiz her zaman yanımızdaydı. Onlar bizim yanımızda durdu, bizde onların yanında duracağız. Devlet millet birlikteliğiyle bu günleri, bu sıkıntıları atlatacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Malatya’dan ilimize gelen depremzede Hatice Öztürk de çok zor günler yaşadıklarını, depremde kayıpları da olduğunu belirterek, “Devletimiz bize sahip çıktı. Bolu’da da Milletvekili Adayı Kazım Konak bizlerle hep ilgilendi. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ