Bolu’da bulunan 19 mahallenin takımının katıldığı Minikler Futbol Turnuvası, tüm takımların şampiyon ilan edilmesiyle sona erdi.

Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Minikler Futbol Turnuvası sona erdi. Tüm takımların kupa kaldırdığı, kazananın “dostluk” olduğu turnuvada geleceğin yıldız adayları olan sporcular, kupa ve katılım sertifikalarını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın elinden teslim aldılar.

17 Mayısta 19 mahalle takımının katılımıyla başlayan ve 20 gün boyunca Bolu Karaçayır Spor Kompleksi Sahalarında kıyasıya mücadelede sahne olan Bolu Belediyesi Mahalleler Arası Minikler Futbol Turnuvası bugün gerçekleşen kapanış programı ile sona erdi.

TÜM TAKIMLAR ŞAMPİYON İLAN EDİLDİ

Yaklaşık 350 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada tüm takımlar şampiyon ilan edilerek, kupa sevinci yaşadılar. Turnuvanın kapanış programına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bolu İl Başkanı Cemalettin Metin ile birlikte sporcuları ve teknik heyetleri tek tek tebrik etti.

TAKIMLAR KUPALARINI BAŞKAN ÖZCAN’DAN ALDILAR

Ardından top sektirme, çalım atma ve penaltı kullanma yarışmalarının final müsabakalarını izleyen Özcan, penaltı atışı kullanmayı da ihmal etmedi. Beyaz noktanın başına geçen Özcan, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. O an da geleceğin yıldız futbolcu adayları da Başkan Özcan’a akışlarla ve tezahüratlarla destek verdi.  Programda son olarak kupa töreni yapıldı. Turnuvaya katılan takımın kaptanlarına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından kupa ve katılım belgesi verildi. Ayrıca tüm sporculara da futbol topu armağan edildi.

Editör: TE Bilisim